8 Temmuz 2012 Pazar

...Derin Devlet Sembolleri Sözlüğü 1 - MASONLAR- ...




Evet herkese tekrardan merhabalar... Bu yazıda sürekli bahsetiğim şu sembolleri açık ve net bir şekilde ortaya koymak istiyorum. Öncelikle tekrar hatırlatmak isterim ki masonlar ve illüminati iki ayrı örgüt olup ikisi birbirinin kıyasıya düşmanıdır. Bu tezi kanıtlayacak nitelikte pek çok yazı yazdım bu bloga ve şüpheleri olan dönüp eski yazılara bir göz atabilir. Eğer bu konuda artık hem fikirsek iki tarikatın da sembollerini ifşa etmeye geçebiliriz.

Böyle bir yazı yazmak istememin başlıca sebebi de eğer siz de hangi sembolün kimi işaret ettiğini bilirseniz izlediğiniz filmleri ya da videoları rahatlıkla analiz edebilirsiniz diye düşünüyorum.


SEMBOLLER


MASON:

ÜÇGEN ( ya da piramit)












TEK GÖZ ( özellikle mısır gözü yaygındır)



















GÜNEŞ (ya da güneşin tam önünde durma)








TAKIM ELBİSE ( takım elbise masonluğun ve de farmasonluğun başlıca simgesidir, medeniyeti, moderniteyi, düzen ve sistemi temsil eder. aynı zamanda saygınlık verir)









YUKARIYI İŞARET ETME ( düzeni temsil eden görüntüden daha önce de bahsetmiştim matrix yazısında. Yukarısı mason kısmını işret ederken aşağısı yer altı tarikatı olan illüminatiyi sembolize eder)














GEYİK














ŞEYTAN (aslında bildiğimiz şeytandan daha farklı bir görünüşü olan acayip saçma bir semboldür. Aslında tam olarak bir şekli olduğunu da söyleyemem. Her defasında daha değişik sembolize edilen bir figür)













UMUT ( Bir filmde vs birileri sürekli bir umuttun vesayreden bahsediyorsa bilin ki masonlar iş başında. Çünkü umut vererek insanları bir noktada buluşturmayı ve de bekletmeyi hedefliyorlar... Bir umudun var sa bir amacın vardır, bir amacın var ise kaybedecek çok şeyin vardır)

DÜZEN ( yine bir film ya da başka bir şeyde birileri düzenli huzurlu bir hayattan bahsediyorsa ve bunun için mücadele ediyorsa bilin ki yine masonlar iş başındadır. Düzen onların göbek adıdır)

MISIR KÜLTÜRÜ (Masonların bir mısır takıntıları vardır ki kendi köklerini ta o döneme dayandırırlar. Şahsen geçen sene moda festivalinde Cengiz Abazoğlu'nun defilesine gitmiştim. Girişte her yerin üçgenlerle dolu olması zaten en başından tarafını belli ediyordu. Ancak defile başladıktan sonra önümden geçen bütün mankenler aynı makyajı yapmış ve aynı bilekliği takmıştı. Tabiki bileklik ve makyaj tammen mısır kültürünü taşıyan şeylerdi. Güzel olsa içim yanmıycak!)



















TEHLİKE SEMBOLÜ ( aslında elektirik direklerinden aşina olduğumuz kendi halinde bir sembol gibi dursa da elektirik direği hariç milyon tane daha yerde de karşımıza çıktığı şüpheye düşmemek elde değil. Ben bunu da masonlardan biliyorum açıkçası)













ŞEMSİYE ( kendi halinde bir gereç olan ve genellikle yağmurdan korunmak amaçlı kullanılan bu masum eşyacık yanlış ellere düştüğünde birilerine laf sokmak amacı ile kullanılabiliyor. Güneş nasıl masonların sembolü ise yağmur da illüminati ye ait bir semboldür. Bu sebeple şemsiye tamamen yağmura karşı durmak anlamına gelir. Nitekim Rihanna'nın Umbrella yani şemsiye adlı şarkısı bir tesadüf değildir. Şarkıda çok yağmur yağdığını ama sevgilisinin de onun şemsiyesinin altında durabileceğini falan anlatan sözde romantik bir şarkıdır ama... Yok öyle bir dünya)














666 (bu sembol en çok kafa karıştıran semboldür. benim de bu konu ile ilgili fikrim 100 kere değişti herlade. Ama en sonunda mason takımına ait olduğunda karar kıldım :)) Bir de şu meşhur 666 işatreti var ki o da bu durumda mason takımına ait oluyor)













DAMALI ZEMİN ( Mason locasının zemini böyle olduğundan pek çok yerde geçen bir şey. Her şov da filmde yada video da görebilirsiniz artık neredeyse. Muhtemelen mason localarında yerlerin böyle olmasının mitolojik bir sebebi de vardır ama henüz bilemiyorum)

















RUHUNU ŞEYTANA SATMAK ( Bu genellikle şov dünyası için kullanılan bir espiri gibi günümüze gelmiştir ama kelimenin tam anlamıyla doğrudur. Pek çok ünlüyü bundan bahsederken duyabilirsiniz.)

YENİ DÜNYA DÜZENİ - NEW WORLD ORDER- (bunu belki de en başa yazmalıydım... Bütün amaç bu çünkü. Yeni bir düzen kurma gayreti. Buna karşın illüminati de yüzde yüz kaos yaratarak düzeni yok etmeye çalışır... İki tarafta birbirinden salak bence ya neyse... Yeni dünya düzeni muhtemelen globalizm dediğimiz, bütün ülke ve milletlerin birleşmesi ve tek bir devlet var etmeye çalışmak. Bu üniversitelerde çok tartışılan bir kuramdır ancak ben kişisel olarak bunun yanındayım çünkü dünya barışının böyle sağlanabileceğini düşünüyorum. Karşı çıkan insanlar ise farklı kültürlerin ölmesinden korktukları için bu düzene karşı çıkıyorlar ama ben buna katılmıyorum. Bence insanın var olduğu yerde farklı kültürlerin oluşmaması imkansız. Çünkü otantik olan hep sevilecektir hep aranacaktır. Diyelim ki hepimiz basma kalıp aynı şey olduk... ama bu uzun sürmez çünkü insan doğası böyle bir düzeni kaldırmaz, illaki local kültürler yaşamaya devam eder diye düşünüyorum. Ama bütün bunların üstünde biz öyle de desek böyle de desek kültürler karışıyor ve yavaş yavaş global dünya anlayışı milletlere hakim olmaya başlıyor... Ne diyim Allah sonumuzu hayır etsin :)) )

HAVA KİRLİLİĞİ (İnsanlığı korkutmak için en sağlam geyik bence... Pek çok filme konu olmuştur hava kirliliği ve bir gün nefes alamaz hale geleceğimiz söyleniyor... Anlatılanlar çok da mantıksız değil ama bu durum bu kadar medyatize edildiğine göre ilalki işin ucunda birileri bir çıkar sağlamaya çalışıyordur. Bu sebeple buna inanmak gelmiyor içimden. Bir toplumu yönetmek için korku unsurunu kullanmak klasik ama mükemmel bir fikirdir. Şimdi Al Gore diye tabir ettiğimiz sempatik ABD eski başkan yardımcısı sağa sola çıkıp bir sürü konuşmalar yapıyor... Nitekim oyun öyle zekice kurgulanmış ki bir de Al Gora'a karşı çıkan bir grup var ve sanki Al Gore çok iyi niyetle dünyamızı kurtarmaya çalışıyor ama kötü adamlar ona izin vermiyormuş gibi de bir imaj yaratıldı... Al Gore sağa sola çıkıp hala UMUT var falan diye kendini yırtıyo, acıklı acıklı hikayeler anlatıyor... bu sadece gerçek bir profesyonelin elinden çıkmış bir medya tuzağı başka bir şey değil... Bu dünya da ne çakallar var arkadaşlar aklınız durur ve ilginçtir hepsi de medya sektöründe toplanmış paraya para demiyorlar... )


yani şu karta bir bakın... diyecek söz bulamıyorum. Bu kartlarla ilgili bir yazı da yazacağım merak olmasın :)


















ZENGİNLİK (son olarak enerji kaynakları ve zenginlikten bahsetmek istiyorum. Lüks hayat aslında vaz geçilmez bir semboldür... farkındaysanız bu mason ünlüleri ve hep böyle tertemiz ve lüks mekanlarda resmedilirler. Ama bizim yer elması illüminati hep yerin altında pis ve dağanık ortamlarda bulunurlar. Gerçi bunu böyle gösteren masonlar değil yani illüminati bunu kendisi yapıyor ama buna zaten illüminati sembollerini açıklarken değineceğim, telaş olmasın. Yani çok lüks oryamlarda sağa sola para saçan tipler varsa bilin ki arkasında masonlar var...)



Bu sözlük şimdilik bu kadar... Diğer yazı da İllüminati sembolleriyle konuya devam edeceğim


Not: bazı yerlerde benim illüminati destekçsi olduğum falan yazıyor ama onu da burada açıklığa kavuşturmak isterim ki ben iki tarafı da tutmuyorum. Masonların yaptıklarının yanında illüminati daha masum gözüküyor gözüme ama bu demke değil ki illüminati melek. beni öldürmek için yediğim Burger King menülerine zehir koyan da bu herifler... O yüzden bu iş iki ucu b.klu değnekten başka bir şey değil... Kendinize iyi bakın devem edeceğim :)











3 yorum:

  1. ben sana burada katılmayacağım bence masonlar ilmuniatinin askerleri anlayaCAĞIN senin belirttiğin gibi birbirlerini sevmeyen 2 grup değil aynı b.kun açığı gibi ve bence görünmek istediklerişekli sen görmüşsün. farklı 2 grub gibi görünen aslında aynı amaç ve takımdalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damali zemin hz suleymanin tapinagini simgeler,ying yang gibi iyi ile kotunun ic ice oldugunu anlatir

      Sil
  2. Süper. Allah cc razı olsun.

    YanıtlaSil