12 Eylül 2011 Pazartesi

Kartlarını masaya her gün biraz daha açarak... !!!MUSE!!!



Merhaba arkadaşlarrr... Tekrar derin bir illuminati muhabbetiyle birlikteyiz. Bu günkü konumuz ünlü progresif rock grubu Muse... Bir önceki yazıda ufacık deyinmiştim Muse'a ve bir sonraki yazımın Muse hakkında olacağını zaten belirtmiştim. Oturdum uzun uzun araştırdım... Diğerleri kadar kolay olmadı çünkü kimse Muse un illuminati olduğundan şüphelenmemiş bu güne kadar! Taa kii son konserinde bir üçgen işareti yapıp herkesin kafasını karıştırana kadar...

Ben rock müziğe Muse la başladım. Solist Matt Bellamy her zaman kahramanım oldu ama onu dinlerken sözler pek umurumda olmazdı. Hatta çoğu zaman sözlerini gereksiz bulurdum. Özellikle son albüm ilk çıktığında Muse'un kafayı futurism ile bozduğuna karar vermiştim ve bütün bu anlamsız garip şarkı sözlerini şöyle açıklıyordum 'heralde bu adam kafasından bi bilim kurgu senaryosu yazıyo sonrada onlara şarkı yapıyo kendi çapında' diyordum... Meğer nasıl derin bir uykudaymışım yeni öğrendim! Adam yıllarca kulağıma bağarmış 'Farmasonlara ölüm' diye de ben duymamışım!

Dediğim gibi Muse grubunun illuminati bağlantısı ile yazılıp çizilmiş hiçbir şey yok geçmişte! Sadece ispanyol bir adam bi önceki albümle ilgili bir video yapmış ki onu da yazının ilerleyen satırlarında sizinle paylaşıcam (Heycan yapmayın ben size çevirmenlik yapçam ispanyolca bilmek şart değil!). Eğer başka bişey varsa da ben bulamadım. herkes sadece dedikodu kaynatıyo illuminati mi diil mi die... Hal böyle olunca ailenizin filozofu JJJ kolları sıvadı ve bütün albümlerin cıcığını çıkara çıkara inceledi... Size bu gün albüm albüm, şarkı şarkı, klip klip anlatıcam Muse'un aslında kim olduğunu...

Ama önce bazı bilgilerin kafanızda pekişmesini istiyorum. Daha önceki yazılarımı okuyanlar bilirler. İlluminati ve Farmasonlar iki ayrı örgüttür ve birbirlerine karşı savaşırlar. Farmasonlar'ın tam olarak ne zaman kurulduğu bilinmiyor ama çooook eskiye dayandığı biliniyor. Örgütleri ise kardeşlik adı altında yürüyor. Farmason kardeşliği... İlluminatinin kuruluşu ise 18. yüzyıl hadi bilemedin 17. yüzyıl olsun... Farmasonların yanında yeniyetme bir örgüt bunlar. Ki onların kurulduğu çağa da aydınlanma çağı deniyor. Tamamen kendini kontrol eden güçlere karşı savaş açmak ve dünyayı uyandırmak adına kurulu bir örgüt. Şu an ne yazık ki bütün dedikodu takımı İlluminati en başta ve onun bi koluda farmasonlar falan die konuşuyor ama Farmason kadar köklü bir grup gidipte illuminati gibi dünkü sümüklünün alt kolu olamaz... Nitekim hedefleride çok çok farklı.

Peki Filozof JJJ bunları nerden biliyor?
Cadı kazanları değil ayakları yere basan insanların yazdıkları yazılardan biliyor.
http://vspages.com/illuminati-vs-freemasons-the-difference-between-the-secret-socities-839/

İngilizce olduğu için çok özür dilerim ama nedense konu masonlar oldumu Türkçe kaynaklar bana taraflı gibi geliyo. Ama yukarıda ne özetlediysem linkte de onlar yazıyor.

Her şey yolundaysa devam edelim...

The Resistance (Direnç)

Kendisi muse un son albümü olup Muse un rengini ennn belli ettiği albümdür. Zaten albümün adından da belli. Direnç. Çoğu kişinin duymuşlıuğu vardır ki İlluminati temellerini Kabala dininden alır. Büyük bir çoğunluk ta kabalayı yahudiliğin bir kolu sanar... belki ilk çıktığı günler olabilir ama daha önce kabala ile ilgili çok şey okudum ve sıradan bir dinle alakası olmayan gerçekten ilginç bir din ve bütün demellerini direnç üzerine kuruyor. Yani kabalanın felsefesi basittir... hayatta başıan ne gelirse gelsin sakın tepki gösterme ve diren! Yani ben seni döversem senin bana sinirlenmen yasak yada ben sana dünyada en çok istediğin şeyi alıp getirsem sevinmen yasak! Gösterilen bu direncin gerçek mutluuğu getirdiğini savunur. Bu felsefeyi ilk kez duyanlar genelde çok saçma olduğunu ve buna inanların aptal olduğunu düşünür ama bilip bilmeden hiçbir konuda yorum yapmamak lazım. Konumuz Kabala değil ama yinede bilginiz olsun diye anlatmak istiyorum. Kabalaya göre insen en gerçek mutluluğu kendi yüreğinde taşır. Dışarıdan gelen hiçbirşey onun en derinlerindeki ışığına yani mutluluğuna etki edemez. Ama günümüz insanının bütün duygu durumu dış etkenlere bağlı halde geldi. Ben senin duygularıan kolayca hükmedebiliyorum. Sana bağardığım zaman moralini bozuyorum öptüğümde mutlu oluyorsun... Farkında değilsin ama sen aslında benim kölem oluyosun. Oysa kabala bu dışarıdan gelecek her türlü mutluluğun yalan olduğunu ve onlara bağımlı oldukça içimizdeki ışığın söndüğünü düşünüyor. Eğer biz direnç gösterir ve dışarıya karşı hiç tepki vermeden ot gibi yaşarsak işte o zaman kalbimizin derinlerindeki tamamen bize ait olan mutluluk açığa çıkacak... Diyolar... :D Aynı cümleleri tasavvufta da bulmak mümkün. Genelde nirvanaya erenlerde hayattan elini eteğini çekerek iner.

İşte Kabala böyle bişey :) Şimdi kendiniz karar verin doğru mu yanlış mı saçma mı her neyse... Muse diyoduk. Resistance albümünün çıkış parçası Uprising (yükseliş). Şarkının sözleri de klibide apaçık bir isyanı belirtirken şarkıyı tersen dinlediğinizde de yine Muse'a ait bir illuminati mesajı hatta çağrısı duyuyorsunuz.

İşte şarkı sözlerinin türkçe çevirisi:

Paranoya filizleniyor, 
Yayılma devam edecek 
Uyuşturucu satmaya çalışacaklar 
Bizim seviyemizi düşüreceker ve umacaklar ki; 
Gerçeği asla göremeyeceğiz 
(Öyleyse hadi!) 

Bir başka söz, bir başka sahne, bir başka... 
Tek bir paket bizi hırs içinde tutsak etmeyecek  
Aklımızın etrafına sarılmış bütün yeşil bantlarla beraber 
Gerçeği hapsetmek için bitmeyen bir bürokrasi 

Nakarat: 
Bizi artık zorlamayacaklar 
Bizi aşağlamayı bırakacaklar 
Bizi kontrol edemeyecekler 
Zafer bizim olacak ! 

Zihin kontrolünü değiştirerek
Gel devrimin darbesini vurmasına izin ver, eğer sen; 
Düğmeye basabilir ve üçüncü gözünü açabilirsen,
Ölmekten korkmana gerek olmadığını göreceksin(Öyleyse hadi!) 

Yüksel ve gücünü geri al, zamanı geldi; 
Zengin kişilerin kalp krizi geçirmesinin, biliyorsun ki; 
Onların zamanı sona eriyor artık
Birleşmeli ve bayrağımızın yükseldiğini izlemeliyiz...



Alkışlarla Muse... :D Heralde tek tek açıklamama gerek yok gün gibi ortada şarkı... Bizi zehirleyen bizi kandıran bir üst kesim olduğundan bahsediyor ve birleşelim onları yenelim diyor. Bir çağrıda bulunuyor.Sadece özel olarak şu ölümden korkmama kısmına deyinmek istiyorum. Bu illuminati filmlerinin ortak özelliklerindne biri de baş karakterin intihar teşebbüsü yada kendini feda etme özelliğidir. Örneğin Donnie Darkı filminde karakter sonunda bir farkındalığa ulaşıp kendini ölüme bırakıyordu. V for Vendetta da aynı şekilde. Fight Club da da Tyler ı öldürmek adını kendini öldürüyodru. Bir amaç uğruna ölmek... Sizi bilmem ama beni baya korkutuyor. Bu şarkıda üçüncü gözün açıldığında korkacak bişey olmadığından bahsediyor. Osho okuyan varsa bilir. Ölmeden önce ölün diye bir lafı vardır. En geniş farkındalığa ulaşmaktan yani mecazi olarak üçüngü gözün açılmasındna bahseder. Üçüncü göz diince sizin aklınız ane geliyor bilmiyorum ama benim paylaşmadan edemeyeceğim bir karikatür geliyor :D



Tamam pardon geyiği kesiyorum ciddi olalım :D Belli bir aydınlığa ulaşmaktan bahsediyor burada muse. Illuminati zaten aydınlar demek ki aydınlanmadan kasıtlarının çok kitap okumak değil çok meditasyona yönelmek olduğunu yavaş yavaş anlıyoruz...




Tabbi unutmadan bu şarkıyı birde tersten dinleyince Muse bize ne söylüyor... Daha öncede söylediğim gibi eğer bir şarkıda gizli mesaj varsa mutlaka nakarat kısmında olur. O nedenle direk nakarata bakın!







SAAAAVEEE UUUUSSS...  SAAAAVE US! We must live!...  Farkedilmeyecek gibi değil adam haykırıyor. 'Kurtar bizi! Kurtar bizi! Yaşamak zorundayız!... Korkutucu... Zaten farkındaysanız bu albümün kapak resimde de piramit ve tepesinde göz niyetine dünya var ve bir adam tüm bu sistemin önünde durmuş meydan okurcasına...

Şimdi gelelim şarkımızın klibineeeee :D Çok neşeli bir klibimz var... Oyuncaklar falan :D Hikayemiz oyuncak bir şehirde geçiyor. Her yeri sembol dolu bir yer...


İlk sahnelerimizden biri... kapının üzerindeki ters pramiti kaç kişi görüyor? Ters piramit demeyeyim de V harfi diyelim. Tıpkı V for Vendetta filmindeki gibi ki o filmden bu gün çok bahsedicez. Muhtemelen bir sonraki yazı da o filmle ilgili olacak.


Bir bilboard var orda ve dikkatli bakarsanız bir inşaat ustası görürsünüz. 'Building for the future' diyen biri... İnşaatçılar önemli ki bu illuminatinin masonlara karşı savaştığını gösteren en büyük kanıt. Her nerede araştırısanzı araştırın ama MASON kelimesinin anlamı taş işçisi demektir. Zaten masonluk ilk başta sadece mesleki bir zümreydi. Ama şimdi haddini baya aştı. Nitekim resimdeki adamın gözlerine çarpı konmuş ki bu şehirdeki anarşinin en büyük göstergesi. Tabi bununla birlikte ateşlenmiş birde fitil görüyoruz. Fitil ve barut simgeleri de önemli çünkü direk meseleyi V for Vendetta ya bağlıyor ama bu detaya o filmi anlatırken girsek daha iyi olacak gibi.


Bu karede medyadan bahsediyoruz. İnsanlar ayılar olarak daha doğrusu söz sahibi insanlar ayı olarak sembolize edilmiş. Ki güzel bi sembolizasyon bence ;)


Burda dostumzu Matt gitarını cama vurmak suretiyle o ayıcıklara oaln tepkisini gösterir...


Yanmakta olan ayılar... Ülke isyan etmiş. ve yanan şey de piramit biçminde. Daha öncede söylemiştim göğe bakan piramit farmason sembolüdür diye.


Bu sahnede ise terin altından fırlayan şeytani ayıcıklar var :). Hepsinin gözleri çekik ve göz bebkleri kedi gibi ince. Özellikle yerin altından çıkıyor olmaları çok önemli çünkü illuminati bir yeraltı kuvvetleridir. Nitekim birazdan onada deyineceğim. Muse un bir şarkısında açıkça yeraltı kuvvetlerine katılmamız konusunda çağrı var.


Ayıcıklarımız bütün şehri yakıp yıkarlar ve aynı ateşten kendileri de yanarlar. Tekrar bir ölümden korkmayın çağrısı... Zaten klibin sonunda da her yer darmadağın oluyor ve son ayıcık ta yere düşüp ölüyor... Mutlu mu mutsuz mu siz karar verin artık...



Eveet bu şarkı böyle... Albümün en önemli şarkısı olduğunu düşünüyorum ama tabii bütün albüm bu meseleyle ilgili ama en belirgin olanlara kısa kısa deyineceğim.

Bir başka şarkı da Undisclosed Desires yani açığa vurulmamış hayaller diye çevirebiliriz. Bu şarkının anlattıklarıan geçmeden önce şunu anlatmam lazım. Muse un şarkı sözlerini okurken adeta şarkı sözü değil kitap okudum. İlluminati kitabı. Herşey çok açık ve net yazılı haldeydi ve şunu öğrendim ki biri var... :D yani bir tanrı daha var... tanrı mı şeytan mı bilemeyeceğim muhtemelen şeytan. Ama matt Bellamy bu varlığa ağır şekilde tapıyor. Pek çok şarkıda ona olan aşkını dile getiriyor. O varlığın kendisine yaptığı çağrılardan bahsediyor. Biraz sonra hepsindne bahsedicem. Bu varlık karanlık bir varlık. Karanlığın simgesi yada kara delik olarak falan genelde bahsediliyor. Buna karşın birde güneş tanrısı var. Öbür karanlık tanrı kız mı erkek mi bilemem ama kesin emin olduğum bir şey var güneş tanrııs bir bayan :) Freemasonlar bu aydınlık getiren tanrıya inanır ki hatta zaten size daha önce de Farmasonların kurucularının kadınlar olduğundan bahsetmiştim. Neyse. Gelelim şarkımıza. Bu şarkı karanlık tanrıya yazılmış birşey. Daha doğrusu karanlık tanrının Matt Bellamy ye söylediği sözler... Bu arada bağlantı kurmasının zor olduğunu biliyorum ama bu karanlık tanrı da yani kız da olsa erkek de olsa aslında sembolik olarak İsa... Neyse bu konuya sonra gireriz şimdi kafanzı bulanmasın zaten dünyanın en abuk felsefesine sahipler...

Şarkının sözlerinde bu gizemli kadın bir sürü vaatlerde bulunur. şöle yapçam böle yapçam die sıradan şeyler olduu için detaya girmeyeceğim ama klip içerisindeki bazı sahneler çok şey anlatmaktadır.




Aman diyim davulcunun içindeki t-shirt ün üstünde bulunan piramit ters mi bana mı öyle geldi? :)) benim sevgili ters piramit teorim gittikçe kanıt kazanıyor... bazı şeyler tesadüf olamaz arkadaşlar... Gel gelelim albüme adını veren  The resistance adlı şarkının klibi sözde sadece bir konser klibi gibi dursada araya sıkıştırılmış şeyler var mesela...


Sahnedekilerin her birine ait bir V harfi var ama heralde ben söylemeden siz çoktan görmüşsünüzdür. 

Bu albüm böyle. Tabiki daha çok şey var ama hepsi aynı modda gittiğindne habire aynı şeyi anlatmaya gerek yok. Gelelim 'Black Holes And Revolations' albümüneeeee...


BLACK HOLES AND REVELATIONS 


Bu albümün adının anlamı 'kara delikler ve ihtilaller' ama albümün şarkı ve kliplerien geçmedne önce albüm kapağından bahsetmek istiyorum. çölde oturan dört adam gibi gözükse de orası çö diil arkadaşlar... Mars... dikkatli bakarsanız gökyüzündeki ay ı ve dünyayı görebilirsiniz. ki çöl yüzeyi de bu kadar kırmızı olmaz zaten. Burası Mars ve özellikle mars'ın Cydonia bölgesi. Cydonia yı duymamış olanlara biraz bahsedeyin. o bölgede yapılan araştırmalarda bir silüet bulundu toprakta. geçmişten kalam bir kalıntı gibi. ve hatta çoğu araştırmacı oranın bir piramit şehri olduğunu söylüyor... Yani ben onların yalancısıyım. Şöylede bir görsel koyalım herkes bilsin


Yani gerçekten çok acayip. Çok fazla sır gizli orda ama ne yazıkki henüz bilmiyoruz. yani en azından ben bilmiyorum :D Mısırı andırıyor olması ürkütücü. albümün resmi ve son şarkısı bu meseleden bahsediyor. Albüm resmine dönünce. Bu albüm konseptini Apokalipsis roman serisinin The revelations adlı son kitabından alıyor. Türkiyede varmı bilmiyorum. Ama sanmıyorum. O hikayede Cydonia nın 4 atlısından bahseder. Albümün kapağı da o atlılardır. Ama bu dünyanın dört büyüklerine işaret eder. Göz sembolünü çok net görüyorsunzudur. Farmasonlar. Hemen yanında üzerinde bütün dinlerin sembollerini taşıyan ve dini sembolize eden adam oturmaktadır.  onun yanında aynalarla güneş enerjisini yani aslında bütün enerji kaynaklarını temsil eden adam bulunmaktadır ve son olarak en tombiğimiz oaln parlak giyisili adamda dünyanın zenginlerini temsil etmektedir. Bunlar orda oturmuş dünyayı yönetiyorlar. ve dünya da bile değiller Cydonia dalar... :D Bu semboliktir tabii. Uzay araştırmalarını yakından takip eden biriyimdir ve şu ana kadar Marsa giden olmadı. Sadece Oportunity ve Spirit adında iki adet robotçuk gitti ve gayet mutlular orda. Ama henüz insna gönderemedik. Tabii Nasa bizden birşeyler saklamıyorsa... Ama sakladığını sanmam. etrafta bi sürü dedikodu gezer yok ellerinde uzaylı varmışta bilmem neymişte... Yaa arkadaşalr daha geçen gün bi bilim adamı iki element bulmuş bi astroidin üzerinde belki yaşam olabilir die göbek atıyolardı... Nasa gibi bi looser kazara böyle büyük bişey bulsa soluğu anahaber bültenlerinde alır... herkes bilir Nasanın ne kadar uyduruk olduğunu ve bırak yaptıı şeyleri yapmamış gibi anlatmayı, yapmadıı şeyleri yapmış gibi anlatmaya çalışır ki forsu bozulmasın... Ayrıca arada bi Nasa tv yi izleyin... ne zaman baksam millet muhabbet halinde kahveler içiliyo uçak muçak yapıp atıyolar... :D:D hele twitter dan izlemeye görün o kadra boş twitler yazıyolar ki mesela bitanesi ' Nasadaki en güzle şey nedir: herkes işini çok sever' ... Böyle bir tweet yaptılar yaa :D:D Walt Disney de Micky uzaya gidiyomuş ta onu retweet yapıyolar falan... bırak uzayda hayat bulmayı daha adam gibi çalışmayı bile bilmiyorlar bana kalırsa... Her neyse içimi döktüm galiba :D

Ciddi bir biçimde devam ediyorum. Masadaki atlarda çevirdikleri haltlar olabilir kanımca... Evet albüm kapağı böyle. Gelelim albümümüzün çıkış parçası Starlight a...

Şarkıyı hemen tercüme edeyim:

Uzaklara, bu gemi beni çok uzaklara götürdü.öldüğümü yada kaldığımı merak eden insanların anılarından çok daha uzaklara... Yıldız ışığı, ömrümün sonuna kadar bir yıldız ışığını takip ediyor olacağım. Artık buna deyermiydi deymezmiydi bilmiyorum bile... Kollarımda tutmak, sadece seni kollarımda tutmak istedim. Hayatımı, sen hayatımı elektirikledin. HADİ BÜTÜN YAŞADIĞINI HİSSETMEK İÇİN CAN ATAN RUHLARI TETİKLEMEK İÇİN BİR COMPLU KURALIM!
Yok olmayacağına söz verirsen seni asla bırakmayacağım. Asla bırakıp gitme. Umutlarımız ve beklentilerimiz, kara delikler ve ihtilaller...

Bu şarkı yine Matt'in büyük aşkı karanlık güç için yazılmış. Büyük harfle yazdığım cümlede de zaten bu kişinin sıradan bir sevgili olmadığı ortada. Gelelim klibineee... Klipte çok fazla birşey yok ama özellikle görmenizi istediğim bir iki sahne var.


Bu klibin başları. Nakarata gelen kadar suya sabuna dokunmadna uslu uslu şarkısını söylüyor. Sanki Sıradan bir farmasonmuş gibi davranıyor. Güneşle barış içinde


Herşey çok huzurlu ve güzel...


Karanlık çökütüğünde nakaratla birlikte asıl yüzleri ortaya çıkıyor..



Atılan havai fişekler farkındaysanız hepsi V biçminde... Bir nevi kutlama gibi...  Tesadüf olduğunu sanmıyorum... 

aynı albümde bu karanlık güce yazılmış bir şarkı daha var. Supermasive Blackhole. Burda Supermassive
klimesinin tam karşılığı yok ama çok yüksek etkili karadelik desek yanlış bir tanım olmaz. Bi sürü anlatmış işte ne kadar yüce biri olduğunu falan ama iki cümleyi özellikle duymanızı istiyorum:

Ooooh you set my soul alight...
ooh seen benim ruhumu AYDINLATTIN...

Burdanda çok bariz bir biçimde açığa çıkıyor bu farmason karşıtı grubun adının illuminati olduğu...

You are the queen of super-ficial
Sen DIŞ-BOYUTUN kraliçesisin

Burdanda çok bariz şekilde yine sıradna bir bayandan bahsetmediğini anlıyoruz... Kendi çapında ayin yapıyor dostumuz :)

Gelelim en önemli olduğunu düşündüğüm parçalara:

ASSASSIN (Suikastçi)
Savaş gecikti... LİDERLERİNİZİ VURMANIN ZAMANI GELDİ! YERALTI KUVVETLERİNE KATILIN! Adımlarınızı büyüterek konrtolü kaybedin. Sarılmış ve büylenmiş halde, silme vakti geldi artık. Ne dediklerinin bir önemi yok bu insanlar hırpalanmış halde. Vahşi ve mahrum bırakılmış halde. Suikastçi doğdu artık! Nişan al, ateş et, liderlerini öldür. Karşı çık ve destekleme. DEMONOKRASİYİ YIK!

Güzel şarkıdır kendisi :D Musa u tebrik etmek istiyorum açıklamaları yapmadan önce. Niyeti bu kadar belli etmek her babayiğidin harcı değildir!... Her neyse yeraltı kuvvetlerinden bahsetmiştim. Burdan çıkarılacak sonuç İlluminatinin muhtemelen yeraltında bir yerde toplandığı. Çünkü yeraltınn mecaz anlam olduğunu sanmıyorum. Genelde gizli kapaklı işlere yeraltı falan gibi şeyler denir ama Uprising klibinde de yer altından çıkan ayıcıklar var... Yaa neyse bilip bilmedne konuşmayayım elimizde buna dair kesin bir kanıt yok mecaz da olabilir ama bence değil :) Herkes kendi kararını kendisi versin. Birde Demonocracy meselesi var. Çoğu kişi bunu hızlıca Demokrasi diye okuyor ama o DemoNOcracy... Peki demonocracy ne demek. Sözlükte bunun anlamını bulamazsınız. Demonocracy şeytan yönetimi demektir. Şeytanın ingilizce anlamı Demon dır ve kelimenin yönetim anlamına gelecek şekilde türemiş halide demonokrasi dir.. Yani Şeytan yönetimine karşı durmaktan bahsediyor sevgili Muse. 

Asıl kafa karıştıran soru şu... hani illuminati şeytandı... Daha önce de açıklamıştım bunu özellikle Donnie Darko filminde ama tekrar açıklamak istiyorum kaçıranlar için. Şöyle ki illuminati şeytana tapar. Ama şeytan biizm düşündüğümüz giib bir şeytan değildir. İlk bakışta şeytan gibi durur çünkü bizden kötü şeyler yapmamızı ister ama yakınlaştığında aslıdna onun gerçek tanrı (çoğunlukla İsa) olduğunu görürüz çünkü yaptırdığı her kötü şey çok büyük iyiliklere sebep olur. Farmasonlar ise sözde tanrıya inanırlar ama o aslında tanrı değil maske takmış bir şeytandır çünkü o da sözde iyilik yapmamızı ister ama bütün iyilikler korkunç şeyere yol açar... Böyle bir kargaşa var. Bu sebeple muse farmasonların gerçek şeytan tarafı olduğundan bahseder ve Demonokrasi adını verir yönetim sistemine. haliyle şarkılarındada buna karşı gelmemiz gerektiği mesajını verir... İşte böylehhh...


EXO-POLITICS (Dış-politikler) (ismi biraz kıytırık çevirdim ama siz şarkıya odaklanın)
Üzerimdeki gökleri aç. Sabırlı bir şekilde bekliyorum. İşareti bekliyorum. Komplolar çözülürken sen kendini kapatacak mısın yoksa zihnini özgür mü bırakacaksın yoksa hipnotize olmuş halde kalacak mısın? ZETALAR GÖKYÜZÜNÜ KAPLADIĞINDA LİDERLERMİZ BİZE BUNUN SEBEBİNİ AÇIKLAYABİLECEK Mİ? Tamamen yüklenmiş uydular zihinlerimiz haricinde hiçbişeyi fetetmeyecek! Ama ben sabırla bekliyorum, sabırla işareti bekliyorum. Asırlarca taşındı, kilitlendi sırlar ve benim sırtıma yüklendi. Ama artık beni aşağa çekiyor bunlar. ZETALAR GÖKYÜZÜNÜ DOLDURDUĞUNDA, ASLINDA ORDA SAKLANANLAR SADECE BİRİM LİDERLERİMİZ! 

Bu benim en sevdiğim şarkıdır. Ve çok büyük sırlar içermektedir. Açıklayacak çok şey var hemen başlayalım. 'Üzerimdeki gökleri aç' lafı bu blogun takipçilerine tanıdık gelecektir. Aynı cümle Donnie Darko da da mevcuttur. çok uzatmamak için tekrar o konuya girmeyeceğim arzu eden açıp okusun :) 
Bir işaret bekliyor solistimiz. Bu insana milyon tane komplo teorisi kurdurabilir. Bir işaret mi olacak? belli ki olacak. Çünkü Muse bir yandan liderlere sövüp bir yandanda uzanmış sabırla bir işaret bekliyor harekete geçmek için... Bu konuda çok fazla birşey bilmiyorum. Şu ana kadar araştırdığım İlluminati işlerinde ilk kez rastladım bir işaret olacağına dair bilgiye. Bilip bilmeden bir yorum yapmak istemediğim için bu meseleyi sonraya atıyorum. 
Komplolar yavaş yavaş açıa çıkıyor artık. Karman çormanda olsa neredeyse herkesin aşağı yukarı neler olup bittiğine dair bir fikri var. Peki soruyor Matt bunları görmeyi reddetmek mi yoksa en kliask matrix felsefesi mi? Free your mind... Zihni özgür bırakmak bir binadan ötekine atlamaktan daha fazla işimize yarayacaktır diye düşünüyorum :) Bunu sadece meditatif birşey olarak algılamayın bence burda aynı zamanda bir özgür düşünceden bahsediyor. Yani sadece sana öğretilen düşünce tekniği değil de biraz imkansız sandığın şeyleride hesaba katarak düşünmekten bahsediyor. Aksi halde medyanın seni hipnotize ettiği biçimde kalırsın diyor. 
Ve işte en önemli kısım... Zetalar gökyüzünü doldurduğunda... Arkadaşlar Zetalar uzaylılardır. Genelde ufak çelimsiz gri ve kapkara gözleri vardır. Hatta sağda solda Matt Bellamy nin aslında bir Zeta olduğuna diar komik dedikodular vardır ama lütfen kendinize gelin :D Hiç sanmıyorum öyle bişye olduğunu... :D Hoş ben uzaylılara da inanmam ki bu şarkıda da zaten inanmasak daha iyi olacağını Zeta şüphelimiz Matt Bellamy de söylüyor. Gökler zetalarla dolduğunda saklananlar bizim Liderlerimiz olacak... Bunun detaylarına girmeden önce bir şey görmenizi istiyorum. İlluminati oyun kartlarından bahsetmiştim. Çok büyük ihtimalle onları çıkaranın Farmasonlar olduğundanda bahsetmiştim. hedefleri kendi yaptıkları pisliği karşı tarafın üzerine atmak... en klasik mason tekniği. Bu oyun kartlarının en önemli özelliği muhtemelen oradaki her kart gelecekte olacak bir olaya delalet ediyor. Çünkü pek çok kart çoktan gerçekleşti bile. Ve şöyle bir kart var destenin içersinde... 


İşte gökyüzündeki sevimli dairecikler :) Minik minik Zetoşlar :D Orta Amerika kilisesinin ziline basıp kaçıyolar canııım :D

Huzurlarınızda Uzaylı Saldırısı... ve Muse un orjinal cümlesi 'when the zetas fill the skies, it's just our leader's in disguise'... Orda saklananlar bizim liderlerimiz... Ama Matt bellamy sıradan bir söz yazarı değildir. Ciddi bir ozan dır kendisi ve gelin 'in disguise' lafını inceleyelim. Kelimenin anlamını boşverip okunuşuna baktığınız zaman 'in dis gayz' = 'in di sgys' = 'in the skys'... İngilizcesi olanlara açıklamama gerek olmadığına eminim. Ama bilmeyenlere şöyle özetleyeyim bu laf fonetik olarak bakıldığında yani 'saklananlar' terimi sırf fonetik olarak incelendiğinde 'gök yüzündeler' anlamına geliyor. Yani 'saklanan bizim liderlerimizdir' lafı bir anda şuna dönüşür 'Zetalar gökyüzünü doldurduğunda göklerdekiler sadece bizim liderlerimizdir'... Daha açık ve net olamazdı diye düşünüyorum :) Anlamayan varsa yanındakine sorsun :D

Benim bu noktada tek kafamı karıştıran şey şu: Bu zetalar yani uzaylılar... Uprising klibinde Matt Bellamy ile ilgili garip bişey var... Dözlerindeki yoğun gölgeyi garipsemiştima ama fazla umursamamıştım. Ama Bu zeta bilgisiyle beraber ister istemez kafaları karıştıran şeyler var..



gözler hep simsiyah tıpkı zetalar gibi... Ki plug in baby nin de şöyle bir kapağı var... 


Abuk sabuk yorumlara girmeden önce daha fazla bilgi toplayalım derim... Ama tabi yanlış anlaşılmasın demeye çalıştığım şey Matt Zeta mı değil mi meselesi değil. Sadece Zetalar gerçekten var mı yok mu ve İlluminati tam olarak neyi savunuyor bunun araştırmasındayım. Aklıam gelen ilk teoride şöyle birşey. eğer ki Matt böyle bir kılığa girmişse o zaman bir nevi zetaların varlığına inıyor olabilir ama yakın gelecekte olacak olan uzaylı saldırısındakiler gerçek zetalar değil sadece farmasonlar olabilir falan diyoda olabilir... Ama olmayada bilir... Bunu Gelecek yazılarda göreceğiz...



CITY OF DELUSION (Hayal ürünü şehir)
Benden uzak dur... İnançlarını korumak için bir kale inşa et! Biz sıraya girerken sen de kutsal olana dokun. Güvenmediğim şeye inanabilirmiyim? Bütün teorilerin toz oldu uçtu. Ben Herşeyi Gören Göz den saklanmayı seçtim! Yık bu hayal ürünü şehri. İNdir bütün bu duvaları. Adaleti sağlamak için intikamımı alıcam, senin kanınla alıcam. Sen hiç dinlenmeyeceksin, azla yetinmeyeceksin. Ne kaldıysa hızla için çarçur edene kadar durmayacaksın. Senin yaşadığını ve başkalarının ölmelerine göz yumduğunu inkar etme!

Evet buda böyle bir şarkı. Çok açık ve net karşı tarafa saldırı ve tehtid içeriyor.  Özellikle Şarkının içidne büyük harflerle geçen All Seeing Eye lafıda herşeyi açıklıyor. Özel isim oldu artık bu ve tesadüf olamaz. tesadüf olsa neden büyük harfle yazılsın... Muse kafayı bu işle bozdu o çek belli :D Kafayıda bozdu niyeti de bozdu :D... Küçük Zeta iş başında :P

Bu albümü bitirmeden önce elimde resmi yok ama Muse un bu albümüne sahip kiçiler kitapçığın ilk sayfasında yazan black holes and revelations yazısının spiraller halinde yazıldığını görebilirler... Ayrıca meraklısı bu albümün diğer şarkılarını da inceleyebilir ama şimdilik benden bu kadra. en önemlilerin bunlar olduğunu düşünyorum.

AAa unutmadan bide Invincible var... Şarkı olarak hadi toplanın kimse bizi yenemz falan modunda bi şarkı ama asıl mesele klibi... Olay korku tüneli gibi bişeyde geçiyor. Farmason tüneli :D Ve bütün insanlık tarihini anlatıyor herşeyin planlanmış olduğunu falan... işte tünelden bazı kareler :D


tünelimizin girişi


sol tarafınıza baktığınızda all seeing eye hizmetinizde


Mısırrrr.... ama bu Ramsesin suratı bi hoş olmuş... çünkü hemen altındana aççılan kapıdan daha farklı şeyler çıkacak


Kapı açıldıktan sonra içeride bu spiralleri görüyoruz...


Ayıcıklarımız iş başında... Korkunç bir isyan başlamış yine.


Dinazorlar... ne işleri var demeyin... İlluminati oyun kartında şöyle bir kartımız var


... Sormayın bilmiyorum ne halt karıştırdıklarını ama pek tesadüflere inanmıyorum... Yarın bir gün Jurassic Park açılırsa şaşırmıycam...



Bide ufolar var tabi dikkatli bakarsanız onlarda sinek gibi uçuşuyo bütün dünya birbirine girecek yani...


Muse un bütün söylediklerindne çıkardığım tek bir şey var oda... HEPİMİZ ÖLÜCEEEEZZZZZ



filozofunuzun tavsiyesi gidin biraz dinlenin... Çünkü daha anlatacaklarım bitmedi... Bu yazınında devam yazısı olacak ama. Anlatmam gereken 3 tane daha albüm var!!! Bir sonraki yazıda da onları anlatıcam. Sizin gidin biraz yatın... Bakın TV de yalancı bahar oynuyo gidin onu falan izleyin... Evet bunları anlatıyorum ama yarın savaş çıkacak diye de düşünerek yaşanmaz... ŞŞŞŞŞŞurda ne yazıyosa o demiş büyüklerimiz :D Hadi bi sonraki yazıda görüşmek üzere :)

Not: Kelime hatalarım için üzgünüm :) Ama düzeltmeye çok üşeniyorummmmm...









450 yorum:

  1. black holes and revelations'ın revelations sözcüğünü ihtilal diye çevirmişsin ikinci bir anlam olaraksa bilemeyeceğim fakat revolutions ile karıştırmış olabilir misin?
    revelation: ifşa, açığa çıkarma anlamlarına geliyor diye biliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
  2. AHA!!!! evet çok haklısın... Hiç bu farka dikkat etmemiştim... o cidden de ihtilal diil açığa vurma :D:D:D::D:D çok komiim :D Eet çok doğru biliyosun benim saflığıma denk gelmiş :D Ama şimdi daha anlamlı oldu :D kara delikle ve açığa vurmalar :D. Teşekkür ederim nazik uyarın için :)

    YanıtlaSil
  3. ben sıkı bir muse takipçisi değilim. resistance, new born ve uprising dışındaki şarkılarını dinlemem. ama bir gün uprising i dinlerken listening kasayım dedim. la bu kime saydırıyo ki ola ? dedim. bi de klibini izledim şok oldum. adamlar açık açık meydan okuyor la mınakeyim falan dedim. klibi izledikten 1 saat sonra m. sikkofield'ın şu 2 yazısını okudum sana da tavsiye ederim. şu 1:http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/reptilian-meselesi-hakknda-kesinlikle.html
    şu 2: michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/reptilianlar-ii.html

    yani orda bahsettiği sürüngenimsi gözlü ayıcılıklar aslında cinlerdir. yeni dünya düzeni gibi bir de din oluşturmaya çalışıyorlar ve bu dinin kaynağı uzaylılar. cinleri bize uzaylı diye yutturacak aklı sıra. o ayıların ölürken yanarak ölmesinden de anlayabilirdin aslında. selamlar

    YanıtlaSil
  4. Hımmmmm... Engin cinlerle ilgili yaptığın yorum ilginç... Elimdi şu an zıttını kanıtlayacak çok fazla bilgi yok ama kendi adıma cinlere pek inanmam... Cin olduklarınıda zannetmiyorum... Çünkü cin diye bişey olduğundan çok şüpheliyim... ne uzaylılara ne hayaletlere nede cinleer karşı biraz duyarsızımdır çünkü her zman bilimsel olarak kanıtlanmış şeylerden hareket etmemiz gerektiğni düşünüyorum. eğer teorin doğru ise bilim elbet kanıtlar... ama eğer değilse bizi sadece yanlış yönlendirip kafamızı karıştırır.

    Muse la ilgili daha çok şey var... inş kıçımı kaldırıp bu yazının devamınıda yazabilrsem ordada okursun.

    Sikkofield a gelince. Yazılarının çoğunu okudum ama fikrimce harika bilgileri çok yanlış şekilde değerlendiriyo. Yani çok doğru noktalara değiniyo harika bilgiler sunuyo ama bunların hepsindne çıkardığı sonuç bazen biraz abartı oluyo. Eğer cin meselesini ondan duyduysan bence inanmadan önce iki defa düşün... Evet bir göz bebeği meselesi var ama sebebi bambaşka birşey olabilr... ama haklıda olabilrsin tabi... görücez :))

    YanıtlaSil
  5. Matt Bellamy İlluminati karşıtı olarak yabancı basında ünlenmişken senin böyle bir konu açman komik olmuş ,klipleride şarkı sözlerinide kendine göre yorumlamışsın ,Muse illumminati destegi almadan hatta illuminati karşıtı olarak bu kadar büyük bir başarı yakaladı .İnternette az araştırırsan Matt bellamy nin illuminati karşıtı röportajlarını da bulabilirsin .İngilizce si iyi olan arkadaşlar sadece 10 dk araştırarak bu bilgilere ulaşabilir ama sorun ingilizce bilmeyenler bu bilgilerden yanlış bilgiler ogrenebilir.Senin bu yazıyı yazmak için verdigin emegi takdir etmemek elde degil ama ben 10 yıl ingiltere yaşamış ve 10 yıl Muse şarkılarıyla yaşayan biri olarak bu yazıya sadece gülüyorum.

    CITY OF DELUSION (Hayal ürünü şehir)
    Benden uzak dur... İnançlarını korumak için bir kale inşa et! Biz sıraya girerken sen de kutsal olana dokun. Güvenmediğim şeye inanabilirmiyim? Bütün teorilerin toz oldu uçtu. Ben Herşeyi Gören Göz den saklanmayı seçtim! Yık bu hayal ürünü şehri. İNdir bütün bu duvaları. Adaleti sağlamak için intikamımı alıcam, senin kanınla alıcam. Sen hiç dinlenmeyeceksin, azla yetinmeyeceksin. Ne kaldıysa hızla için çarçur edene kadar durmayacaksın. Senin yaşadığını ve başkalarının ölmelerine göz yumduğunu inkar etme!

    Bu şarkıda açıkça illuminati ye karşı oldugunu belirtmiş , hatta birçok yabancı sitede de bu şarkı kanıt olarak sunulmuşken sen bu yazıda tam tersi şarkıda İlluminati kanıtları bulmuşsun . Ben sadece gerçekleri yazdım. Yazdıklarım silinmezse bunu okuyan arkadaşlar yanlış bilgilenmemiş olur.Matt Belammy nin müzik kariyerini kısa tutmak istemesinde de baskıların etkili oldugu konusuluyor. illa illuminati arıyosak lady gaga , rihanna klipleri şarkılarına bakabilirsiniz .

    YanıtlaSil
  6. Sevgili MuSe adlı kullanıcı... Öncelikle okuduğun ve fikrinle ilgili bir yorum yazma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür ederim. Ancak yazından anladığım kadarıyla ufak bir yanlış anlaşılma olmuş... Ki zannedersem buda benim hatam çünkü yazılarımı yazarken hep bloğu başındna beri okuyan ve benim illuminati teorime hakim kişilere anlatır gibi yazıyorum. sanırım her yazının başında bi açıklama paragrafı yazsam iyi olur.

    Ne demeye çalıştığını çok iyi anlıyorum ve senin bakış açından bakıldığında çok da haklısın. Ama benim bütün bu blogda savunduğum şey İlluminati diye bildiğimiz tarikatın aslında sandığımzı gibi olmadığı. Eğer Blogu en başından itibaren okursan ne demeye çalıştığımı anlayacaksın. Ama ben genelde kısa özet geçiyim. Benim araştırmalarıma göre dünya üzerindeki mesele şu: İki takım var... Farmasonlar ve buna karşı olan İlluminati. Bu gün Lady gaga beyonce gibi kişilerin ait oldukları yer masonluk ancak muse ve benzeri müzik grupları illuminati dahilinde... Senin Kafan şu sebeple karıştı bence: Ufak bir araştırma yaparsan farmasonlarla ilgili bilgi veren birkaç kaynağa ulaşabilirsin ki o kaynaklarda farmasonların en büyük özelliğinin belli başlı tarikatların arkasına saklanarak kendi yaptıkları şeyleri başkalarının üzerine atıyolar ve kendi sicilleri temiz kalırken karşı tarafın 'medya önünde' şöhretini yerlebir ediyolar. Bu gün İlluminati yazarsan googla a karşıan çıkan resimler sürekli şeytan pis kötü falan fialn şeylerdir... sence bu kadar güçlü bir tarikat medyanın çok çok büyük bir kısmına sahipken kendi kendini böyle yerlebir edermi... eğer onlar gerçekten illuminati olsaydı bu gün biz illuminatiyi günlük güneşlik muhteşem bir tarikat olarak tanırdık... Ama kendi yaptıkları pislikleri illuminatinin üzerien atarak ortalığı karıştırmak ve insnaları illuminati karşıtı yapmak... yani Senin İlluminati adı ile bldiğin tarikat aslında Farmasonlar... Bu durumda tabiki çok haklı olarak Muse un illuminati değil de illuminati karşıtı olduğunu savunuyorsun... İlluminati olarak bildiin şey masonlar ve aynen senin dediğin gibi Matt onlara ölümüne karşı geliyo... Yani senin söylediğinde bir yanlışlık yok bende seninle aynı fikri savunuyorum zaten. Ama dediğim gibi benim araştırmalarım sonucu bulduğum şeyler illuminatinin mason karıştı bir örgüt olduğudur. Onunda kendi sembolleri vardır ve yazımda açıklarıım gibi Muse un bütün klipleri o sembolleri içermektedir. Dilerim açıklayabilmişimdir... Bidahaki yazılarımda daha net olmaya ve özellikle teorimle ilgili soru işareti bırakmamk için elimden geleni yapıcam :) Eğer teorimin altı boş geliyosa tavsiyem bi önceki yazılarımada bi göz at çünkü bol bol kanıt mevcut elimde... Ama sen bilirsin tabi :) İyi günler diliyorum tekrar yorumun için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. Bidakka yaa! Sevgili MuSe yazıma bidaha göz attım da zaten orda bunları yazmışım hatta farmason ve illuminatinin bambaşka şeler olduğuna dair bir kaynak da vermişim... Bence sen canının çektii yerlere şöyle bir göz atmışsın... Lütfen daha dikkatli oku ondan sonra fikirlerini belirt.

    YanıtlaSil
  8. Tüm yazıyı ve MuSe yorumlarına verdiğin cevapları okudum.

    Yakaladığın ayrıntıları yanlış yorumladığını düşünüyorum. Muse ün yaptığı bana göre illumunatinin ifşasından ibaret. Son konserlerinden birinde "they'll not control us" derken üçgen yapması kontrol edemeyeceklerin kim olduğunu göstermekten başka bir şey olamaz, tüm şarkı açıklamalarına tek tek yorum yapmayacağım fakat bize gerçekleri sunmak veya sadece bir stil oluşturmaktan başka kaygıları yok bence ki gerçeklerle ilgilendiklerini düşünüyorum.

    Bu durumda direniş çağrıları da o patronlara ve yeraltı örgütüne karşı oluyor. Klipleri olacak şeyleri gösteren bir senaryo olarak düşün.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Kepaze, ben kafamı nerelere vursam bilemiyorum :)) Bütün yorumları okuduğunu söylüyorsun ama hala aynı soruyu soruyorsun. Neyse önemli değil. Zevkle bir kez daha yazarım :)
    Evet çok haklısın Muse birilerini ifşa ediyor ve üçgen işareti gerçekten de onun karşı olduğu örgüte ait. Ama benim b blogda en başından beri anlatmaya çalıştığım tez şu; masonlar ve illuminati ayni şey değil. Masonlar şu tek göz ve üçgen lerle takılan örgüt ki masonlar dünyayı yöentmen isteyen kesim. İlluminati ise masonların karşıtı, yani bu adamlar dünyada kaos yaratmaya çalışıyor. Tıpkı Uprising klibinde olduğu gibi. Bu soruyu bana sordun çünkü hala mason = illuminati olarak bakıyorsun. Oysa gerçekten değil. Masonların en büyük özelliği yedikleri haltları medya ve başka organlar aracılığı ile karşı tarafın üstüne atmak. Lady gagalar rihannalar falan hep illuminati denir oysa onlar illu değil masonlar. İlluminatinin adı kirletilmeye çalışılıyor. Ama muse gerçek bir illuminati. kaos istiyor liderlerin öldürülmesini istiyor vs vs... eğer ilk yazılarımı özellikle matrix i okursan eminim anlatmak istediklerimi daha iyi anlayacaksın. İstersen onu da bir oku ondan sonra tekrar konuşalım :) kendine çok iyi bak. Muse dinlemeye devam et :D

    YanıtlaSil
  10. muse ile uğraşacağına coldplay'i falan ifşa etsene, adamlar bas bas illuminati propagandası yapıyorlar, muse'un illuminati ya da mason olduğuna inanmıyorum. adamların yeni çıkaracağı albümün trailer'ına bir göz atsan iyi olacak sanırım. "the 2nd law"

    YanıtlaSil
  11. arkadaşım beğenmiyorsan okuma... bana ne coldplay'den dinlemiyorum bile bi de yazı mı yazıcam... Ayrıca az önce baktım şöyle bir ama coldplay illuminati değil mason propogandası yapıyor... masonlar ve illuminati ayrı şeylerdir ben bunu anlatmak üzere açtım bu blogu ama nedense bu yazıda herkesin baya bir kafası karışmış ciddi şekilde oturup baştan yazmayı düşünüyorum... Öte yandan ben muse hakkında yazdım çünkü illuminatilerin (yani masonların KARŞITI olan grubun) çok belirgin bir örneği onlar. second law ın tanıtımını izledim... hala aynı tas anı hamam... hala masonları, sistemi ve moderniteyi eleştiriyorlar... ne diyim allah kabul etsin :) bunun haricinde eğer senin de kendi fikirlerin düşüncelerin varsa buralarda yazarlara laf yetiştirmek yerine kendi blogunu acsan daha çok kişiye ulaşırsın. eğer benimle birebir konuşmak istiyorsan o zaman kendi tezini kanıtlarla birlikte buraya düzgünce yazman lazım ki ben seni net bir şekilde anlayıp sana elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım :) kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  12. JJJ, emeğine sağlık gerçekten uğraşmışsın çok güzel detaylar yakalamışsın gerçekten ortaya güzel bir iş çıkmış özellikle resim tespitlerini çok beğendim. Ben aşırı derecede bir muse hayranıyım diskografiyi bilirim. Elemanların hayatlarını bilirim. Boş zamanlarımda konser videolarını izlerim. Hatta ne olmak istersin diye soranlara bazen muse olmak istiyorum derim o derece yani =) Konserinde üçgen işareti yapınca dikkatimi çekti bir araştırayım dedim ve yazına rastladım. Çok beğendim bir çok yerde ' vay bee' dedim ama şimdi yorumları okuyunca kafam baya bir karıştı zar zor toparlıyorum. Uprising klibinde farmason karşıtı olduğu çok açık evet. Yazının bir bölümünde bu adamın karanlığa, başka bir tanrıya ya da bir şeytana taptığını yazmışsın ama bu karanlığa tapan adam supermassive de aydınlığada tapıyor yanlış düşünmüyorsam. Muse un illuminati karşıtı olduğunu belirtmiş muSe o olayı tamm araştırmadım birazdan bakacağım. Kepazenin de konserde üçgen yaparken they will not control us tespiti çok doğru. Herkes illüminatinin üçgen, piramit, göz sembollerini kullandığını biliyor ya da düşünüyor diyeyim. Sende tezini kanıtlamak için ' işte ters piramit. işte muse illuminati' derken bir yorumunda üçgen, göz takılanlar farmasonlar demişsin. Masonların kötü işleri başka örgütlerin üstüne attığınıda belirttin. Lady gaganın ve rihannın normalde illü değilde mason olduğunu ama illüminati gibi göründüğünü.Yani o zaman illüminati iyi, sevimli, gariban bir örgüt( =)), masonlar resmen illüminatiyi günah keçisi olarak kullanıyor?? İllüminatinin yaptığı bilinen her şey aslında masonlar tarafından gerçekleştirildi? Michael jackson hakkında çıkan haberler, röportajlar, klibi vs. ? Invincible klibine ve oyun kartlarına bakarak evet muse kesin illuminati diyebilirim. ('Tamamen illumnati karşıtı' olayını birazdan araştıracağım). Muse da bir kaos istemi var denilebilir. Uprising klibinde ap açık hatta grammy ödülü konserinde de sahnede insanların bir şey kırması, isyan gösterimi bunu belli ediyor. Matt senin illüminati sandığın ama aslında mason olan örgüte karşı geliyor demişsin. Yani bizim bildiğimiz illüminati aslında masonmuş bize başka türlü aktarılmış? peki o zaman illüminati nedir? Neler yapmıştır? Umarım seni kızdıracak bir şey yazmamışımdır. Belki saçmalamışta olabilirim çünkü kafam biraz karışık ve tam yoğunlaşamadım açıkcası. Yinede teşekkürler =)

    YanıtlaSil
  13. Evet kafanin oldukca karistigini gorebiliyorum... ama cok normal herkes kafalarinda binbir soru isareti ile bana gelip ayni soruyari soruyor. Genelde blogun tamamini okudugun zaman zaten asagi yukari anlatmak istedigim tezi anlayabilirsin. evet mason ve illuminatinin birbirlerine karsi savasan iki ayri orgut olduguna inaniyorum. muse un illuminatilerin icinde olup masonlara karsi savastigi dusuncesindeyim. eger diger yazilarima da goz atabilirsen neden boyle bir fikre kapildigimi aslinda gorebilirsin. istersen soyle yapalim, sen diger yazilarada bir goz at ondan sonra kafana takilanlari bana sor ben de elimden geldigince cevaplamaya calisayim :)

    YanıtlaSil
  14. haa bir de soylemeden edemeyecegim... muse a olan askini cok iyi anliyorum senin kadar olmasa da ben de muse un cok agir bir hayraniyimdir. :) ozelllikle bu illuminati baglantisini kesvettikten sonra askin bes kat artti benim...

    YanıtlaSil
  15. Hahah :) Teşekkürler yeniden yardım etme düşüncesini gösterdiğin için =) Diğerlerine de göz atmıştım biraz ama bu olaylar bir nevi kapalı kutu sayılır. Bu yüzden her zaman için cevapsız sorular veya cevabı tatmin etmeyen sorular ortaya çıkacak ve seninde ara ara sinirlerin bozulacaktır =) sanırım bu kadar bilgi yeterli bana en azından taslak olarak kafamda bir şeyler var çok teşekkür ederim yeniden =)

    YanıtlaSil
  16. eğer incelerseniz "we will victorious"un tersi "save us" oluyor.kendiniz evde de deneyebilirsiz.bunda bu kadar paranoya yol açacak bi şey yok bence

    YanıtlaSil
  17. Ayrıca klibin tamamında gözleri karanlık değil ve ayılara zaten düşmanlar? Yakıyorlar onları ve onlarda düzeni yeniden ele almak için yer altından çıkıyorlar.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. yanisi kendine göre yorumlamışsın internete masonluk diye aratınca görsellerde anlattıklarının hepsi "horus'un her şeyi gören gözü, ay güneş" mason işareti aynı yerde.Yani yaptığı her hareket karşı tarafa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ??? derdini çözemedim... ama sen kendin çözmüşsün galiba :)) neyse :)

      Sil
  20. Muse'un tutkulu fanıyım onların illuminatiden olduğunu düşünmem için şu malum olimpiyatların ne olduğunu öğrenmem yetti. zaten şarkılarına bakardım her birinde bir ima var hep anti olduklarını sanırdım. senin blogu göz önüne alırsak tamam yine antiler. illu ve masonlar farklı şeyler de peki olimpiyatlar nedir? mason ritüeli değil miydi bunlar? illu 300 senelik bir kuruluşsa nasıl olimpiyatlar onların olabilir?Bu adamlar olimpiyatlarda şarkı söyledi hopladı zıpladı falan ne iş? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? City of delusion'da bana daha çok "bırak bu saçma komplo teorilerini" diyor gibi geldi yani ısmarlama bir şarkı olabilir. ayrıca warner bross farmason değil mi? değilse üzgünüm, hani bu illu-farmason farkını yeni öğrenen biri olarak bilmiyorum.muse warner bross records'ta ve şüphe uyandırıcı bir şey de bu. http://4.bp.blogspot.com/_jXMIsK3dV50/SuhWnEC5SsI/AAAAAAAAWaw/Whuoy9BTDJc/s1600-h/DWF15-594437.jpg ayrıca bu işaret neyin nesidir? şimdi bu hangi tarafa ait? ben şimdiye kadar iki yüzlü olduklarını ya da warner bross tarafından bu sembolizme alet edildiklerini düşündüm. kliplerinde subliminal mesaj kullanıyorlar.new born ve sing for absolution örnek.ayrıca bu supremacy'de klip satanistçe değil mi? adam kan falan içiyor hani fişne suyu olmadığı bariz :D ayrıca kate hudson diyip dalga geçtiğim o canavar gelinin alnında kan var ki bu çok kullanılan bir şey anlamını bilmesem de başka yerlerde rastladım ve satanist bir klipte vardı. matt müzik için kendi hayatını "kurban" etmeye hazır olduğunu söyledi. ayrıca bu adam uzaylıların dünyaya gelip ilkel insanı değiştirdiklerine falan inanıyor hani bence zetalar bizim liderlerimiz diyor olabilir. uzaylılara tapan biri de olabilir ki var öyleleri. uzaylıları yalanlamadığı kesin. ateist olmadığını da söylüyor zaten.ayrıca hz. isa ile konuşmak gibi hevesi de var ki senin dediklerini kanıtlar nitelikte.benim bunlarla ilgili birsürü teorim vard hepsini unuttum şimdi ya not etmeliydim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
  21. Yanlışın var dostum, Farmasonlar ve Illuminati arasındaki bağlantıyı çözmen için sanırım biraz okuman gerekiyor mesela Melekler ve Şeytanlar...Konuya gelecek olursak Illuminatiymiş, masonlarmış, cinlermiş falan hiç önemi yok bu adamlar dünyayı yönetiyorlar adının veya güçlerinin hiç önemi yok bir şekilde yapıyorlar bunları.Ama şunu kesin olarak söyleyebilirim ki Muse şu malum olimpiyat şarkısını yapana kadar kesinlikle insanlığın çöküşü ve kötülüğü için yapılan tüm işlemlere ve yürütülen komplolara karşıydı.Ancak Matt Bellamy Olimpiyat Meşalesini taşıdıktan sonra verdiği röportajında artık 9/11'in gizli bir iş olduğuna inanmadığını ve şarkılarının artık insanlar tarafından politik hareketlerde kullanılmasını istemediğini söylüyor...

    YanıtlaSil
  22. DOSTUM YAZINI OKUMAK İÇİN KENDİMİ ÇOK ZORLADIM VE SENİ DİREK İLBER ORTAYLI'YA SEVK EDİYORUM... SEN LİSELİ MİSİN DOSTUM YAŞIN KAÇ... BİRKAÇ GÜNDÜR UPRISING ŞARKISINA SARDIM VE BENDE BİRŞEYLER FARKETTİM AMA SENİN GİBİ İLLUMİNATİ SEMBOLLERİ UYDURMADIM.. SÖZLERDE ZİHİN KONTROLÜNDEN BAHSEDİYOR, BİZİ KONTROL EDEMEZLER DİYOR, ÜÇÜNGÜ GÖZÜNÜ AÇARSAN GERÇEĞİ GÖRÜRSÜN DİYOR, FAT CAT DİYE BAHSETTİĞİ KODAMANLAR YENİLECEK ZAFER BİZİM OLACAK DİYOR.. SENİN KAFAN HİÇ SAĞLIKLI DEĞİL DOSTUM ALGILARINDA PROBLEM VAR :)

    YanıtlaSil
  23. Dostum okursan bloguma gel konuşalım. Bunlar sirius'tan gelen elçiler. Kuran şi-ra yıldızlar sistemini iyi okuyunuz Necm (yıldız) suresinde olay anlatılır. Şi-ra'nın da rabbi o'dur der Allah kendisi için bunu tam 49'uncu ayette söyler. Ve bu sistemin tam 49 uydusu vardır. Bu evrende herşey kendi eşi ile yaratılmıştır ve dünyamızın eşi sirius'tur! Size bir kitap vericem bir bilim adamımıza ait adamın kitabını bastırmıyorlar mutlaka okuyun fakat ondan önce Kuran'da bahsi geçen ve siriustan gelen elçi meleklerin kesin kanıtı için bir pasajı akatarayım. Bu elçiler sadece ibrahim ve lut kavmine geldiler. İbrahimin dna'sına peygamber soyunu işlediler, lut kavminin ise yaydığı hastalığı yok etmek için sema'dan bir helak organize ettiler. Bu helak ile şehrin üstünü altına geçirdik der Kuran. Dikkat edin bu bir deyim değil! Üstünü altına geçirdik yani yaygın olan hastalığı yok ettik! Ve bu olay sonrası yahudilere tırnaklı hayvan eti yasaklanıyor! Tırnaklı hayvanlar radyasyonu uzun süre taşırlar bunun nedeni bu işte! Kuran'a saçma sapan pencerelerden bakıp mahvediyorlar bu kitap olağanüstü dostum.


    (ANKEBUT)

    30 Lût: “Rabbim! Şu bozguncular toplumuna karşı bana yardım et!” dedi.

    31 Ve elçilerimiz İbrâhîm'e müjdeyi getirdiklerinde(ibrahime gelen müjde çocuğu olacağı ve peygamber bilgin kişi olacağı yani dna'sına bilgelik yükleniyor): “Biz bu kentin halkını yıkıma uğratacağız” dediler. –Şüphesiz oranın halkı şirk koşarak yanlış; kendi zararlarına iş yapan kimseler idiler.–

    32 İbrâhîm: “Şüphesiz orada Lût var!” dedi. Onlar: “Biz orada kimlerin bulunduğunu çok iyi biliyoruz. Onu ve geride kalanlardan biri olan karısı dışındaki ailesini elbette kurtaracağız” dediler.

    33,34 Elçilerimiz Lût'a geldiklerinde de o, onlar hakkında tasalandı. Ve onlar sebebiyle eli-kolu bağlandı kaldı. Ve elçiler: “Korkma, tasalanma! Şüphesiz biz, seni ve geride kalanlardan olan karın hariç yakınlarını kurtaracağız. Şüphesiz biz, bu kent halkının üzerine, hak yoldan çıkıcılık yapıp durmaları nedeniyle semadan bir azap indirteceğiz” dediler.

    35 Ve andolsun ki Biz, aklını kullanacak bir toplum için oradan apaçık bir alâmet/ gösterge bıraktık.

    İşte buradaki elçiler sirius'tan gelen elçiler. Sonradan putlaştırılan lat, uzza ve menat'ın gerçeği bu elçiler! Lut çevresinde bırakılan alamet/gösterge ise bugün bile ulaşılabilen volkanik sülfür kalıntıları. Açın netten bakın onlarca delili duruyor hala.

    Bu adamlar bizim koruyucularımız resmen. Yoksa biz bu dünyayı çoktan bok yığınına çevirmiştik.

    Bu kitabı mutlaka okuyun; http://tr.scribd.com/doc/221445250/The-Reality-of-the-Satanic-Verses-%C5%9Eeytani-Ayetler-Ve-Gerce%C4%9Fi




    YanıtlaSil
  24. Kuran'daki bel ile kaburga arasından çıkan sıvı(yaşam kaynağı) samanyoludur!

    http://htmlimg2.scribdassets.com/5q315pvgu83qf1l4/images/21-feec8505af.jpg

    Bunun geçtiği pasajı meniye indirgeyenler önden gelen ayetleri konu dışı mı ediyorlar? Orada gökten bahsediliyor!

    Google sky sirius'u neden sansürlediğini açıklasın!

    Nasa samanyoluna ait yakın çekim resimleri neden kaldırdığını açıklasın!

    Kuran'daki kapı/kariah/gate suresi samanyolu ve beyin ile alakalıdır!

    Kuran'daki sağın yaranı beynin sağ lobunu kullanan yani bütün bakanlardır!

    Tur-i sina dağı beyindir! Musa'ya seslenilen ağaç beyinciktir! Musa kekeme idi çok önemli notlar ayrıntılar bunlar!

    http://i.hizliresim.com/yd3b09.jpg

    YanıtlaSil
  25. Ne tür bir yorumlama açısıyla bu yazıyı kaleme aldınız bilmiyorum.
    Ancak Muse ve onun sözleriyle vizyonunu tam tersinden anladığınız su götürmez bir gerçek.

    Uprising şarkısında yer alan şu sözler;
    "they will not force us
    they will stop degrading us
    they will not control us
    we will be victorious"

    sizce Illuminati leyhine mi yazılmış ?.
    Öyleyse bu cümlelerdeki "they" kimler ?.
    Dünya halkı mı ?. Illuminati şöyle güçlü, böyle güçlü, derken dünya halkından korkarcasına böyle sözler yazdırması mantık dışı.

    Bu sözler bilinen ve Illuminati/Mason/Masonik gruplaşmalara destek verdiği tahmin edilen kişilere ithafen yazılmıştır.

    2011 Grammy ödüllerinde de bu apaçık bir şekilde görülmüştür.

    Ödülü alan Muse grubunun vokali Matthew Bellamy, Uprising şarkısının canlı performansı sırasında tam da şu sözler sırasında "they will not control us" elini kafasının önünde birleştirerek üçgen işareti yapmıştır.

    Yani açıkça Illuminati bizi kontrol edemeyecek isteniyor.

    Klipte kullanılan karanlık ögeler Illuminati'yi çağrıştırmak için ve yapılan isyan çağrısı da Illuminati'ye karşı bir isyan çağrısıdır.

    YanıtlaSil
  26. İlgili hareketi şu linkten (http://www.youtube.com/watch?v=THc_fHsDVSo) 1:48'den başlayarak görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  27. alayınız paranoyaksınız abi. tamam illuminati var, etkisi altında sanatçılar da var ama her gördüğünüz resimde üçgen aramayın. bulursunuz zaten üçgeni illa bir yerden çıkar ama gidip illuminatiyle bağdaştırmayın hemen.
    ters üçgen diye tutturmuşsun da bu olması o ters üçgenler(!)
    http://revoltoftheplebs.files.wordpress.com/2011/01/v-for-vendetta-logo-wallpaper.jpg

    YanıtlaSil
  28. Muse grubu nun yazdığı şarkılar bu kadar açık ve netken insanlara uyanın bizi kontrol etmeye çalışamıcaklar zafer bizim olucak gibi sözler derken ve medyada anti illuminati olduğu bu kadar açıkken Matt beyin farmasyon veya başka bir tarikata ait olması şuan dünyada dönen oyunlar ve zihin kontrolü kadar kötü olamaz çünkü adam söylüyor açıkça seni ele geçirmeye çalışacaklar diren uyan kelimelerini defalarca şarkılarının tümünde dile getiriyor yani birşeyler olucaksa bile adam ben size demiştim şarkılarımı nerenizle dinlediniz derse şaşırmayın :)illuminati olayı eski mısıra kadar dayanan çok gizemli ve korkutucu bir tarihi var ünlüler çoğu çıplak şekilde haç sembollerini mahrem yerlerine koymaları sex içeren videolarla mesaj vermeyi bir ayine hazırlık olarak yapıyorlar ölen Michael Jackson , Amy Winehouse bunlar sadece gündemde sürekli ölümleri illuminatinin elinden olduğu söylenilen ve klip ve şarkılarında da illuminati karşıtı olduklarını dile getirmişler kurtulmak istediklerini dile getirmişler her ne olursa olsun dünyayı çok tehlikeli bir örgüt yönetiyor izleniyor , takip ediliyoruz herşekilde bizler onların gözünde aciz varlıklarız çünkü kolay hipnoz oluyoruz

    YanıtlaSil
  29. Merhaba burada herkes, Ajan duyuyorum johnsonwilford. YÜKSEK Lucifer
    Tarafından Gönderilen ajanlardan biridir harika Illuminati tapınağa
    Illuminati üyesi olmayı isteyenlere gibi birçok getirmek Için boyutu zengin
    A.Ş. ünlü hale getirecek Bir kardeşlik Olarak illuminati üyesi olmak ister
    Dünyada misiniz dünya çapında YÜKSEK Bir Yerde insanları ve Kontrol A.Ş.
    yetkisine Sahip .Are Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyaset, müzisyen,
    öğrenci, sen Evi, hayatında, zengin, ünlü, Güçlü Katılmak istiyorsun
    Illuminati zenginlikleri bugün anlık zengin toplamı olsun ziyaretinde. 2 milyondan
    Fazla Bir Hafta icinde dolar free EV ettik. Ben Harika bir üyesi olmak
    Için Bir fırsat Gorene Kadar Tüm Dünyada inşaat Şirketleri Kendi ama ben
    Safra yaşamak oldu hayatın ne t? ailem beslemek Değil Sizin gibi Bir
    Zamanlar Bir iş adamı değilim, ben yoksulluk icinde yaşadı Illuminati
    zenginliklerini Evi ben şansımı aldı 28 Yıldır üye olmustur şimdi oğlu A.Ş. A.Ş.
    Daha boyutu Daha zengin hale geldiğini Olsun ettik. Illuminati iş bu daha, A.Ş.
    birçok Diğer faydaları büyümesini Sağlar. Eger olmaya ciddi hazırsanız A.Ş.
    üye şimdi Bize e-posta (johnsonwilford6666@gmail.com)

    YanıtlaSil
  30. BÜYÜK Illuminati CULT HOŞGELDİNİZ
    Eğer bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve size istediğiniz
    biri olmak dünyada büyük Güçlü ve ünlü olmak, bize katılın
    Bizim resmi bir üyesi bugün. Eğer ziyaret etmek için ideal bir şans verilir
    İlluminati ve tescil sonrası onun temsilcisi tamamlandıktan
    Sizin tarafınızdan, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, Illuminati kült getiriyor
    zenginlik ve yaşam ünlü boyunca, sen ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip
    uzakta şimdi hayatından yoksulluk. be sadece üye
    İlluminati kiliseye inisiye getirmek yetkisine sahip
    kimseye başvurmadan önce kiliseye herhangi bir üye, bu yüzden olmalı
    zaten üye kim tarafından bağlantı, Bugün bize katılın ve fark senin
    rüyalar. biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım,
    Eğer üye olmak kez geri kalanı için zengin ve ünlü olacak
    Eğer dünyanın herhangi bir İÇİNDE 2 MİLYON DOLARLIK toplamı VE BİR EV verilecektir başlatılması sonra hayat, İlluminati, kendi üye olun ... mutlu
     İlgilendiği kişi bu posta yoluyla bize başvurun: illuminatitempleofriches1@gmail.com

     
     

      Takım Saygılar ..

    YanıtlaSil
  31. Her yerde bir dünyada yaşıyoruz ve aynı zamanda bir maaş olarak 2500 dolar aylık almayı tercih bugün Illuminati kült çevrimiçi katılın ve ücretsiz ev 1 milyon dolar anlık toplamı olsun ... Eğer ilgileniyorsanız lütfen doldurunuz
    dünyada, büyük güçlü ve ünlü olmak istiyorum aşağıdaki size below.Are bilgiler bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve resmi üyesi biri haline bize katılın today.you ziyaret etmek için ideal bir şans verilir illuminati ve tescil sonrası onun temsilcisi sizin tarafınızdan tamamlanır, hiçbir fedakarlık ya da ihtiyaç duyulan insan hayatı, İlluminati kardeşliği zenginlik beraberinde getiriyor ve yaşam ünlü, artık uzak hayatından yoksulluğu ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip. İlluminati kilisenin inisiye edilmiş olan sadece üye kiliseye herhangi bir üye getirmek yetkisine sahip, bu yüzden herhangi bir bedeni başvurmadan önce size göre bağlantıyı olmalı
    Üye şimdiden, Bugün bize katılın ve hayallerinizi gerçekleştirmek. biz de korunması bizim üye yardım
    size hayatınızın geri kalanı için zengin ve ünlü olacak bir üye olmak zamanlar uyuşturucu, itme
    Illuminati grup bizim e-posta: scottwilliamilluminatitemple@hotmail.com veya bu sayıyı +2347061123869 temasa

    YanıtlaSil
  32. BÜYÜK Illuminati CULT HOŞGELDİNİZ
    Eğer bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve size istediğiniz
    biri olmak dünyada büyük Güçlü ve ünlü olmak, bize katılın
    Bizim resmi bir üyesi bugün. Eğer ziyaret etmek için ideal bir şans verilir
    İlluminati ve tescil sonrası onun temsilcisi tamamlandıktan
    Sizin tarafınızdan, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, Illuminati kült getiriyor
    zenginlik ve yaşam ünlü boyunca, sen ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip
    uzakta şimdi hayatından yoksulluk. be sadece üye
    İlluminati kiliseye inisiye getirmek yetkisine sahip
    kimseye başvurmadan önce kiliseye herhangi bir üye, bu yüzden olmalı
    zaten üye kim tarafından bağlantı, Bugün bize katılın ve fark senin
    rüyalar. biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım,
    Eğer üye olmak kez geri kalanı için zengin ve ünlü olacak
    Eğer dünyanın herhangi bir İÇİNDE 2 MİLYON DOLARLIK toplamı VE BİR EV verilecektir başlatılması sonra hayat, İlluminati, kendi üye olun ... mutlu
      
       Eğer ilgileniyorsanız lütfen illuminatitempleofriches1@gmail.com yazma
    Takım Saygılar ..

    YanıtlaSil
  33. Hayatta sevinç iyi şanslar nimet her türlü bulabilirsiniz HOŞGELDİNİZ büyük ILLUMINATI KARDEŞLİK Krallık,. Eğer, bugün yaşayan hayat tür yorgun hayatınızı tamamen değiştirmeye ve böylece rüya yerine getirebilecek istiyorsun, sen istersen onun hayat hikayesi siz fakir hemen olur şimdi katılma fırsatına sahip ve diğer insanlar gibi, hayatın zengin almak istiyorum, ya da olacak hayatta ünlü olmak, iş arıyorum bitirdim. Şimdi katılması gerekir. ya da bir adam ya da ünlü ve güçlü olmak isteyen bir kadın ya da bir yıldız, sen hayatı yaşamaya zaman bazı kaybetmek gerekmez, bir karar ve illuminatinprist@yahoo.com geç hayatta olmak için bir erkeğe ya da zengin ve ünlü ve güçlü bir kadını elde etmek için İlluminati krallığını katılmak veya çağrı: +2347035202355 websitesi: //illuminatin.weebly.com

    YanıtlaSil
  34. ILLUMINATI BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ,; Zengin Kulübü ve
    Ünlü; dünya
    Members.We biriz 3 Milyon kadar eski ve en büyük kardeşlik yapılan
    Yüce Varlık biri babadan altında aile. İlluminati biz inanıyoruz
    cennette doğmuş ve hiçbir üye bu dünyada mücadele gerektiğini söyledi.
    onlar sipariş katılmak kez Dolayısıyla tüm yeni üyeler Para Ödül verilir
    . Onların yaşam tarzı yükseltmek için, ve mümkün ulaşmak almak nerede soru
    ve iyi famous.interested izleyiciler iluminaticgdbw@yahoo.com bize başvurun

    YanıtlaSil
  35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  36. ▲ ILLUMINATI ▲ * 666 ▲ ▲ POST ONLINE
    HOŞ GELDİNİZ ILLUMINATI ODASI
    * Sloganı: /, bizim KELİMELER tutmak ILLUMINATI. *
    * Ref: AR-ESB / 743POH / 09 / DC-FPIO FTL: 14/30/0029 *
    * HÜKÜMET VERİ ALTINDA LİSANSLI akredite !!
    Kayıt KORUNMASI ACT
         (Hoodsecretorder1@gmail.com)
    , YOKSULLUK DEFOL !!!
    Bugün çevrimiçi İlluminati dünyanın zengin toplum kült katılın ve anında olsun
      seçtiğiniz herhangi bir ücretsiz ev, 5 milyon dolar toplamı
      dünyada yaşıyoruz ve bu nedenle maaş olarak aylık 200.000 dolar almak için.
    ... Biraz Bize kendinizden bahsedin .. Hiçbir kirli oyun tarama okul sertifikasını takın,
      hiçbir insan kurban barış kültü, büyük amacı Organizasyon Aydınlatmak
    Herhangi bir ilgi viwers lütfen bizim e-posta başvurun veya #WhatsApp +2348107393284 shoulderstand: hoodsecretorder1@gmail.com
                 Gram usta sizi korusun !!!

    YanıtlaSil


  37. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  38. Hayatınızın IŞIĞI, SİZİN ÜZERİNE BAĞLI
    İsteğinizi kabullenmek için TARİHİ YAPARAK
    HEDEF, UYGUN PLANLAMADAN KAYNAKLANDI,
    BÜYÜK [KARDEŞLEME] ILLUMINATI, BURADA BURADA
    ÇÖZÜMÜZÜ BAŞARISIZA SİZE DOĞRUDAN.MAKE
    Hayatınızdan bir anlama TAM ve Anlayışınız
    NEDEN YAŞAYAN NEDENLERİ GELİN VE
    Umutlarınızı geri verin. BÜYÜK ILLUMINATI
    HOOD, BÖLÜMÜN RUHUNIYET ETMEK İÇİN BURADA
    [ZENGİN Şöhret ve Güç] SİZİN HAYATINDA.
    İLETİŞİM \ AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ GÖNDERİNİZ
    ADI ADRESİ DOĞUM MESLEĞİ YAŞININ TARİHİ
    SEKS. ORJİNAL MİLLİLİK NEDENLERİ
    TELEFON YOK. TO
    Illuminatinationwide218@gmail.com VEYA CALL Watsap US
    [+2348135688260. AM "James Larry"

    YanıtlaSil
  39. BÜYÜK BÜYÜK YÜKSELDEN GREETINGS! BÜYÜK ILLUMINATIN ÜYESİ OLDUĞUNUZ GÜNDEM.
     (ILLUMINATI DÜNYASINDAN HOŞ GELDİNİZ). ŞİMDİYE, GÜÇ, BİLGİ VE ZENGİN İÇİN İSTEDİĞİNİZ SİYASİCİ, DOKTOR, MÜHENDİS, MODEL, LİSANSÜSTÜ, ÖĞRENCİ, İŞADAM VEYA KADIN OLUYORSUNUZ! Bugün bir Üye ol ve bu "ALTIN ​​FIRSAT" 'ı kullan, büyük illuminati organizasyonu seni meşhur ve zengin yapacak, sizi çim kökünden çıkaracak ve uzun süredir arzuladığın birlikteliğin yanında daha büyük bir yere götürecek ve birlikte olacağız Aydınlatmanın büyük ve güçlü gücü, yeryüzündeki sonsuz yaşam ve sevinç ile uzun ömür ve refahla dünyayı yönetmek.
     
    FORMU DOLDURUN VE İLETİŞİM
    E-POSTA İLE BU GÜNÜ BİZE ULAŞIN:
    Joinilluminatiworld17@gmail.com veya Whatsapp
    +233 541 724 513

    İsim……….
    soyadı...........
    Ülke ..........
    Menşe devleti ..........
    Doğum tarihi……….
    Meslek........
    Aylık gelir...........
    Seks……….
    Adres……….
    Telefon……….
    E……….
     Ve senden bir fotoğraf gönder
        {BUGÜNE BİZE KATILININ .....]

    YanıtlaSil
  40. Illuminati en güçlü ailelerden biridir, bugün bize katılın ve dünyanın en güçlü insanlarından biri haline gelin; bizimle birlikte, bir etki yaratacak ya da üretebilecek kişileri bulunuz. WhatsApp ile bu sayı ile ilgili inanç özlüyor +2347037154192 teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  41. İYİ HABERLER !!! Sen bir işadamı musun? İş kadını ? Sanatçı? Politikacılar? Öğrenci? Vb ... Ve eğer büyük olmak istiyorsanız, bugün resmi ve dünyadaki güçlü ve ünlülerden biri olmak için bize katılın. Illuminati kardeşliği, kayıtlarınızı tamamladıktan sonra temsilcinizi aydınlatmak ve ziyaret etmek için ideal bir fırsat, hiçbir fedakarlık veya insan hayatına ihtiyaç duymazsınız, Illuminati kardeşlik ve yaşamın zenginliklerini hayatınıza getirecektir; yoksulluğa hayatınızdan uzakta erişebilirsiniz. Artık sadece illuminati kilisesine giren bir üye herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, bu nedenle herhangi bir grupla irtibat kurmadan önce, zaten üye olan herkese başvurun, bugün katılın ve hayalinizi gerçekleştirin. . İlaçları iterek uyuşturucuyu korumaya da yardım ediyoruz, ışığı göremiyoruz. Para, güç, şöhret ve zenginlik sadece üç gün içinde bilinir. Illuminati kardeşliğine katılmak istiyorsanız, şimdi bizimle iletişime geçin: illuminatitoworldnation@gmail.com veya call and whatsappp +2347082405418.........../////////////////

    YanıtlaSil
  42. BURADA ARKADAŞLAR, Nihayet ILLUMINATI KARDEŞASYONUNU BULUNAN ZENGİN OLMAK İÇİN NASIL YAPTIYIM NASIL ..
    Bu, 2 yıldan beri katılmaya çalıştıktan sonra nihayet dünya çapında aydınlatmaya nasıl katıldığım üzerine tanıklığım ancak sahtekarlıklar birkaç kez benden para aldı. Aydınlatmaya bu kadar uzun süre katılmayı arıyordum, ancak dolandırıcılık, çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı olan AJAJA MASON online'siyle tanıştığım geçen haftaya kadar paramı almaya devam ediyor ve anında bankamatik hesabıma 10 milyon toplam kazanıyorum. benim online başlatma ritüelimden sonra da ayda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Dünya çapında aydınlatmaya katılmak isterseniz, bugün dolandırıcıları, paranızın tamamını katılmanıza yardım etmek adına kabul ettirmek yerine AJAJA MASON ile iletişime geçmek isteyebilirsiniz, whatsap Ajan Ajas MASON, whatsap +234757570567 aracılığıyla katılmalı ya da ona e-posta gönder: ajajailluminati @ anında başlatmak için outlook.com

    YanıtlaSil
  43. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır. Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam> 100,000 ABD Doları ile ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak maaş olarak aylık üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  44. Bir illuminati üyesi olduğuma dair tanıklığım. Benim isimlerim william smith ve 47 yaşında, ABD bahamas'lıyım Büyük Aydınlık Dünyası gizli topluluğunun nasıl işten atıldığına dair geri döndüğümde nasıl yardımcı olduğum hakkında büyük aydınlanmaya katılmak isteyenleri bilgilendirmek istiyorum. yaklaşık 5 yıl ve altı ay. Çalıştığım firmadan görevden alındığımdan beri, acımasızlık ve sıkıntı içinde oldum, 'ABD Mevduat Sigortası Şirketi' olarak adlandırılan bir ajans olarak. O yıllardan beri maddi olarak umutsuzum. Ama bir gün internette dolaşırken, Büyük Illuminate dünya toplumunun postuna rastladım; ünlü, zengin ve başarılı olabilirsiniz, büyük İmmünya üyesi olan bir üyesi olarak, hemen sizinle iletişime geçtim ve açıkladım. Onlara herşeyi anlattılar ve bana yardım ettiler ve bana yardım etmek için kullanılacak üyelik kayıtlarını ödedim ve büyük illuminati dünyası gizli toplumu için başlamıştım ve bana bütün kuralları verdiler ve bana yerlerine ibadet ettiler . Büyük illuminati dünya toplumunun yardımıyla tapınağa gidip orada tamamen İlluminati üyesi olarak başlamıştım. Şaşırtıcı bir şekilde başladığımdan 48 saat sonra şirketten şirkete çağrı aldım, ilk olarak şirkette şirket yöneticisi olarak şok oldum ve şaşırdım ama daha sonra kendimi tekrar kazandım, ertesi gün işe devam etmesi söylendi. sabah 7:00. O günden başlayarak ben ve ailem neşeli ve lüks bir yaşam sürüyordu. Ve şimdi uzun yıllar boyunca şimdi bir ajan değilim .. Yani bir illuminati üyesi olmak istiyorsanız bu bize ulaşabilirsiniz e-posta ...... :: illuminatitemple242@gmail.com

    YanıtlaSil
  45. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TEMPLE KATILIM PROSEDÜRÜ, bizim ajan +2348138555220 veya posta ya da ILLUMINATI JOIN JOINING
     (illuminate666temple@outlook.com)

    Bir iş adamı ya da kadın mısınız, politik, müzisyen, öğrenci, yaşamak için zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    Bugün kardeşlik kült ve anında zengin toplamı olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD Nakit Ödül
    2. USD $ 200,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    En İyi 5 Dünya ile Bir Ay Randevu Alındı
    Dünyadaki Liderler ve En İyi 5 Ünlüler.
    ajan şimdi +2348138555220 оr onu neyin üzerine
    +2348138555220) ya da bize e-posta gönderebilirsiniz.
    Hemen çevrimiçi başlatma için (illuminate666temple@outlook.com)

    YanıtlaSil
  46. Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak

    YanıtlaSil
  47. Merhaba arkadaşlar

     
    ABD'de ILLUMINATI NATION BURADA
    GÜNEY AFRİKA'DAN ILLUMINATI, ABD VEYA DÜNYADA HER YERDE
    ZENGİN, FAME VE POSSES GÜÇ.
    Hemen başlatma için Yeni üye kaydı artık çevrimiçi
    şimdi !!!!! ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. Bir nakit
    USD ödülü
    $ 500,000 USD Yeni Şık Bir Rüya ARABA 300.000 USD USD Rüya Ödülü
    Kendi tercih ettiğiniz ülkede ev satın al Bir Ay tatili
    (tamamen ödenmiş) hayalinizdeki turistik yere. Bir yıl golf
    Üyelik paketi Dünyadaki tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Toplam Yaşam Tarzı Değişim Bohemian Grove'a Erişim
    Her ay bir üye olarak banka hesabınıza 1.000.000 ABD doları
    En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 ile Ay rezervasyonu
    Dünyadaki ünlüler. brotherhoodilluminati19@gmail.com


       

         Saygılarımızla ILLUMINATI BROTHERHOOD BİRLEŞİK DEVLET SİPARİŞİ .....

    YanıtlaSil
  48. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHER HOOD TODAY KATILIN VE DAHA İYİ BİR VE MUTLU BİR YAŞAM CANLI. ZENGİN, FAME VE GÜÇLERİN BÜYÜK TEMİZLE HOŞGELDİNİZ. Bir iş, erkek ya da kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? Zengin olmak, güçlü olmak ve hayatta meşhur olmak. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Tüm bu hayalleriniz ve kalp isteğiniz, büyük bir ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olmak istiyorsanız gerçekten başarabilirsiniz. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve koruyacak 600.000 ABD Doları A Altın Yüzük ile hak kazanır. düşmanlardan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize. Lütfen kanı paylaşmayacağım. Lütfen +16316333633 numaralı telefondan bizi whatsapp veya illuminatisct666@gmail.com adresinden bize e-posta ile gönderin

    YanıtlaSil
  50. Işığı göremiyorum. Para, güçler, şöhret ve zenginlik sadece bir göz kırparak başlığınız haline gelir. Eğer illuminati kardeşliğine katılmayı düşünüyorsanız, çevrimiçi inisiyatifiniz için, nerede olursanız olun. Baphomet'in çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez. Rüyalarına evet de. Hail Baphomet..Email bize illuminatiworldwideorder@gmail.com. + 19292811087 aracılığıyla whatsapp birleşik devlet siparişi

    YanıtlaSil
  51. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  52. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Biz sadece eğer proverty dışarı getting karar aldı ve dünya bilinen bir yıldız olmak, iyi bir iş almak, seçim kazanmak ve bir politik güç içine almak size tüm zenginleştirmek için gidiyoruz Eğer dünyanın en iyi ve ünlü insanlar bilmek yapacağız Senin çaba güçlendirme ve seçtiğiniz ünlüler buluşacak ya da hiç, size yüksek yerlerde seçim sizin tüm bu yararları sadece bir üye olduğunda gelir sizin insanlar kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    Saygılar İlluminati dünya çapında sipariş.

    YanıtlaSil
  53. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak için bugün bize e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri dönmek illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  54. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Biz sadece eğer proverty dışarı getting karar aldı ve dünya bilinen bir yıldız olmak, iyi bir iş almak, seçim kazanmak ve bir politik güç içine almak size tüm zenginleştirmek için gidiyoruz Eğer dünyanın en iyi ve ünlü insanlar bilmek yapacağız Senin çaba güçlendirme ve seçtiğiniz ünlüler buluşacak ya da hiç, size yüksek yerlerde seçim sizin tüm bu yararları sadece bir üye olduğunda gelir sizin insanlar kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    Saygılar İlluminati dünya çapında sipariş.

    YanıtlaSil
  55. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  56. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  57. Nu reuşesc să văd lumina. Banii, puterile, faima şi bogăţia devin titlul tău într-o clipită. Dacă este interesat să se alăture frăţiei Illuminati, pentru iniţierea online, indiferent unde vă aflaţi. Nici o distanţă nu poate afecta munca Baphomet noastre. spune "Da" visurilor tale. Grindină Baphomet... E-mail-ne illuminatiworldwideorder@gmail.com sau Whatsap prin intermediul + 19292811087

    YanıtlaSil
  58. ILLUMINATI BRING'LERİNİ DÜNYANIN KUYRUKLARINA KATILIM
    BUGÜNDE GÜNLÜKLER. FİNANSAL ZORLUKLARINIZ SONUÇLANDI. BİZ
    CANLI OLDUĞUNUZU SAĞLAMAK İÇİN FİNANSAL VE DİĞER MALİYETLERİNİ DESTEKLEYİN
    KOMFORLU HAYAT. BUNU DAHA DAHA YAŞIYORSUNUZ.

    DÜNYANIN EN UZAKTAN KISMINA AŞAĞIDAKİ BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN, BİZ GELİYORUZ
    BUNU İSTEDİĞİNİZ NE OLURSUNUZ? BU E-POSTA; illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com REGARDS.

    YanıtlaSil
  59. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak isterseniz, illuminatiworldwideorder.com'a katılın
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  60. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki ünvanınız olur ve görürsünüz.

    Hayallerin gelebilir. Sadece isteyenler için değil, tüm dünyada İlluminati'ye katılmak istiyorsanız

    (U.S.A) adresindeki merkez ofisi illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine üye olun
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  61. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove erişim
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com, nedir app +33752176037...

    YanıtlaSil
  62. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak istiyorsanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönder
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.



    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  63. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. (ABD) 'de illuminati dünya merkezi ile ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Sadece whatsapp'un çağrı mesajını kabul ediyoruz.

    YanıtlaSil
  64. ILLUMINATIWORLDWORLDORDER666 BUGÜNE KATILIN

    Bir iş adamı mısın, yoksa kadın mısın, papaz mı?
    ya da bir sanatçı, ünlü olmak ister misin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir
    İlluminati'nin üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu, şimdi olmak için bir şans.
    Tapınak KUVVETLERİ üyesi ve ne olsun
    us.if'ten üye olmaya hazırsınız
    İlluminati ve sonra hayalini gerçekleştirin: - EMAIL adresinden bize ulaşın.
    illuminatiworldorder2017@gmail.com
    Aşağıdakileri de doldurun:
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE SORUNU VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, BİR ARABA VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ DÖVME DEĞİLDİR
    BU İÇİN ANYBODY. İLGİLENMİYORSANIZ
    LÜTFEN BAŞVURUN

    YanıtlaSil
  65. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken, brotherhoodilluminati19@gmail.com veya +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pour ceux qui cherchent la lumière. L'argent, le pouvoir, la renommée et la richesse deviennent votre titre dans toute votre génération et voyez vos rêves se réaliser. Si vous souhaitez rejoindre Illuminati World Order aux Etats-Unis, envoyez-nous un e-mail aujourd'hui. E-mail: illuminatiworldwideorder@gmail.com
      Ou ce qui est app nous .. +19292811087

      Pour votre initiation en ligne.
      Peu importe où vous êtes. Aucune distance ne peut affecter le travail de notre baphomet.


      Note .. Nous n'acceptons pas les appels WhatsApp.

      Sil
  66. Merhaba, İlluminati'ye katılmak ve zengin, ünlü ve güçlü olmak ister misin?
    Hayatının geri kalanı için ? Katılan yeni üyeye verilen avantaj
    banka hesabınıza $ 90,000,000 illuminati ......
    Haftalık 500.000 $ maaş .........
    Bir araba değeri 6.5000 $ .......
    Ödül sözleşmesi 700.000.000 $ değerinde .......
    Kendi seçiminize göre herhangi bir ülkede bir ev. Ve hayalinizdeki ülkeye ücretsiz vize. Toplam yaşam tarzı değişiklikleri?
    eğer ilgileniyorsanız, bize +2348147226753 üzerinde WhatsApp VEYA Bize E-posta
    on: greatilluminati0666@gmail.com, bu yüzden katılma sürecine başlayabiliriz !!!

    YanıtlaSil
  67. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken,brotherhoodilluminati19@gmail.com +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  68. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size zenginlik ve güçle hayat veriyorlar ve dünyayı tanıyacaklar.

      Sil
  69. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  70. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  71. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION ///

    YanıtlaSil
  72. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  73. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  74. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  75. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  76. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  77. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  78. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  79. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  80. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  81. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  82. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  83. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. thebrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil

  84. ILLUMINATI'NIN SİPARİŞLENMESİNİN birleşik devlete ve tüm dünyaya gönderdiği selamlar, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda tercih ettikleri bir yer ve yatırımların yanı sıra yaşamak için bu fırsatla birlikte meşhur olmaları için 500.000 ABD Doları ödeyeceğiz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD nakit ödül.
    2. 200.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede ve daha birçok ülkede bir rüya evi satın aldı

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın herhangi bir yerinden, Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize e-posta yoluyla ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  85. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada, bu zengin adama Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyanın dört bir yanına katılma, bir parçası ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken, kardeşlikilluminati19@gmail.com veya +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  86. Merhaba, Illuminati arkadaşlığından STEVEN WIKINSON, sosyal medyada, organizasyonumuza katılmak isteyen birçok insanın, İlluminati'nin yeni dünya düzenini, 52 kişinin İlluminati'ye gönderilmesi için gönderildiğini ve sadece 20 ilgilenirseniz, bir öğrenci, girişimci ve kadın, futbolcu, papaz, şarkıcı, sunumcu, vali, başkan, dersiniz ve dünya çapında tanınmak, zengin, ünlü ve güçlü olmak istersiniz. ailenizi ve zenginliklerinizi korumak için güç, tüm kalbinizi +13864920421 tarihinde neyin uygulamasında eklemenizi dilediğinize ulaştırmak için organizasyonumuza katılın. Şartlar altında kararınızı netleştirmek için 27 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  87. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  88. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil
  89. Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove'a erişim.
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme. 10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız aracılığıyla bize ulaşın
    illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  90. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil

  91. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  92. Çünkü sadece ışığı arayan var. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize-app bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  93. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  94. Işık arayan herkese selamlar. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize-ne bize .. + 19292811087


    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.



    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.





    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  95. 2019'da illuminati'ye para karşılığı katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
  96. Işığı görmekte başarısız olma. Para, güçler, şöhret ve servet sadece göz açıp kapayana kadar unvanınız haline gelir. İlluminati kardeşliğine katılmak istiyorsan, Online başlaman için nerede olursan ol. Baphomet'in çalışmasını hiçbir mesafe etkileyemez. hayallerine evet de. Baphomet.email'i bugün bize iletin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087



    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  97. I was thinking that illuminati is not real, But today with Mr CARLOS I now believe that illuminati is real, when you come across wrong person’s you will think that life is not real but when you are with the real one you will experience the goodness of your life, To MR CARLOS has made me discovered my purpose of life. Welcome to the great brotherhood of Illuminati 666: +1(623)2005107 . WhatsApp mr CARLOS +1(623)2005107, from , USA, and every other Country’s on how to join the Illuminati brotherhood to get rich and famous, You may be a politician, business man/woman ,musical artist, student, footballer or whatever occupation you do, you want to be rich, powerful and famous in life. Illuminati can grant all your heart desires join the Illuminati to become rich and famous in life, Illuminati will make you achieve your dream to become rich and protect you all the days of your life…… BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI a cash reward of usd $500,000.00USD a new sleek dream car valued at USD $3.5,000USD a dream house build in any country of your own choice one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination. One year golf membership package a V I P treatment in all airports in the world a total lifestyle change access to bohemian grove monthly payment of $5,000,00USD into your bank account every month as a member, one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world» JOIN ILLUMINATI YOUR FINANCIALDIFFICULTIES ARE BROUGHT TO AN END. WE SUPPORT YOU BOTH FINANCIALLYAND SPIRITUALLY TO ENSURE YOU LIVE A COMFORTABLE LIFE. IF YOU ARE INTERESTED CONTACT MR CARLOS on WhatsApp +1(623)2005107 Or email us on :illuminatibrotherhood180@gmail.com For immediately response… My Regard to mr CARLOS.

    YanıtlaSil
  98. I was thinking that illuminati is not real, But today with Mr CARLOS I now believe that illuminati is real, when you come across wrong person’s you will think that life is not real but when you are with the real one you will experience the goodness of your life, To MR CARLOS has made me discovered my purpose of life. Welcome to the great brotherhood of Illuminati 666: +1(623)2005107 . WhatsApp mr CARLOS +1(623)2005107, from , USA, and every other Country’s on how to join the Illuminati brotherhood to get rich and famous, You may be a politician, business man/woman ,musical artist, student, footballer or whatever occupation you do, you want to be rich, powerful and famous in life. Illuminati can grant all your heart desires join the Illuminati to become rich and famous in life, Illuminati will make you achieve your dream to become rich and protect you all the days of your life…… BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI a cash reward of usd $500,000.00USD a new sleek dream car valued at USD $3.5,000USD a dream house build in any country of your own choice one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination. One year golf membership package a V I P treatment in all airports in the world a total lifestyle change access to bohemian grove monthly payment of $5,000,00USD into your bank account every month as a member, one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world» JOIN ILLUMINATI YOUR FINANCIALDIFFICULTIES ARE BROUGHT TO AN END. WE SUPPORT YOU BOTH FINANCIALLYAND SPIRITUALLY TO ENSURE YOU LIVE A COMFORTABLE LIFE. IF YOU ARE INTERESTED CONTACT MR CARLOS on WhatsApp +1(623)2005107 Or email us on :illuminatibrotherhood180@gmail.com For immediately response… My Regard to mr CARLOS.

    YanıtlaSil
  99. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  100. Işık arayanları takip edin. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize-app bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.





    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  101. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  102. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada bu zengin adama Birleşik Devletlere katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    whatsapp +4368860326436) ve dünya çapında sadık bir iletişim kurmak,
    bir parçamız ve zengin ol.

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    kardeşliğin bir üyesi olmak.

    NOT: Tüm yeni üyelere kısmi ödeme yapılır.
    vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    normal yıllık kardeşlik yardımları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit olarak ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A V.İ.P Dünyanın bütün havalimanlarında tedavi 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100.000.000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular
    Dünyanın ve en büyük Illuminti kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapman gereken bizimle iletişim kurmak
    brotherhoodilluminati19@gmail.com veya whatsapp +4368860326436)
    +9957468736388 +34 7586748936

    YanıtlaSil
  103. İlluminati'ye parasal bozulma nedeniyle parayla katılmak ister misiniz, size iyi miktarda para teklif edeceğiz. Para, güç, güvenlik, terfi için Illuminati'ye katılın ve sevdiklerinizi geri alın. Tüm yeni üyelere 20.250.000 dolar nakit ödül, aylık 5000 dolar ödeme ve yepyeni bir araba veriliyor. Ayrıntılar için ZENGİN FOREVER, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1 (806) 305-9914.

    YanıtlaSil
  104. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5 kişiyle bir aylık randevu
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  105. Politik, ekonomik güç, zenginlik ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 6.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 300.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 30.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  106. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  107. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  108. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  109. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  110. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  111. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati'inde bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  112. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  113. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada bu zengin adama Birleşik Devletlere katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    sadık bir temas halinde ol ve tüm dünyada
    bir parçamız ve zengin olacağız illuminatibrotherhoodtample666@gmail.com

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    kardeşliğin bir üyesi olmak.

    NOT: Tüm yeni üyelere kısmi ödeme yapılır.
    vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    normal yıllık kardeşlik yardımları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit olarak ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A V.İ.P Dünyanın bütün havalimanlarında tedavi 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100.000.000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular
    Dünyanın ve en büyük Illuminati kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapmanız gereken illuminatibrotherhoodtample666@gmail.com

    YanıtlaSil
  114. oin the illuminati today and seek the light. Money, power, fame and wealth become its title throughout your generation and see how your dreams come true. If you are interested in joining the worldwide Illuminati order headquarters in (USA), E-mail us today. Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Or whats-app us .. +19292811087

    For your online initiation.
    No matter where you are. No distance can affect the work of our baphomet.



    Note .. We do not accept call whatsap.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  115. İlluminati'yi bugün tanıyın ve ışığı arayın. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. (ABD) 'deki dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  116. illuminati'ye şimdi ingilizce olarak parayla katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
  117. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada, bu zengin adama Birleşik Devletler'de katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    whatsapp +4368860326436) ve dünya çapında sadık bir iletişim kurmak,
    bir parçamız ve zengin ol.

    Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    Birliğin bir üyesi olun.

    NOT: Tüm yeni üyeler için kısmi ödeme yapılır.
    Vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    Kardeşliğin normal yıllık yararları. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI

    YanıtlaSil
  118. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. (ABD) 'deki dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  119. Işığı kucakla. Para, güçler, şöhret ve servet sadece üç gün içinde unvanınız olur. ABD’deki Illuminati kardeşlik genel merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, posta: illuminate0302@gmail.com Veya bu kişiyle bize ulaşın Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Whatsapp +12563872052 ve hayallerine evet de.
    Selam Lucifer
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Embrace the light. Money, powers, fame, and wealth become your title in just three days. If interested to join the Illuminati brotherhood headquarters at u.s.a, mail: illuminate0302@gmail.com Or whatsapp us through this contact +12563872052 For your online initiation. No matter where you are. No distance can affect the work of our baphomet.

    Whatsapp +12563872052 and say yes to your dreams.
    Hail Lucifer

    YanıtlaSil
  120. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 2,500,000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  121. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve çok daha fazlası

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    YanıtlaSil
  122. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve daha pek çok şey
    6. Dünyanın en iyi 5 kişiden oluşan randevu ayı. Liderler ve dünyadaki en ünlü 5 kişi.

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    YanıtlaSil
  123. ILLUMİNATİ'NİN BRÜT YERİNE KATILIN.
    ZENGİN, FAME VE POSSES GÜCÜ OLACAKTIR
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1). 300.000,00 $ 'lık NAKİT ÖDÜLÜ
    2). YENİ SLEEK RÜYA ARABASI 120.000,00 $ DEĞERLENDİ.
    3). KENDİ SEÇİMİN ÜLKESİNDE TOPLANAN BİR RÜYA EVİ.
    4). HAYAL TURİST HEDEFİNİZE BİR AYLIK TATİL (TAMAMEN ÖDEME).
    5). BİR YILIN GOLF ÜYELİK PAKETİ.
    6). DÜNYADAKİ TÜM HAVAALANLARDA BİR V.İ.P TEDAVİSİ
    7). TOPLAM BİR YAŞAM DEĞİŞİMİ.
    8). BOHEMIAN GROVE'E ERİŞİM.
    9). BANKA HESABINIZA ÜYELİK OLARAK HER 2 AY'DA İNANILAN AYLIK ÖDEME.
    10). DÜNYANIN EN İYİ 5 DÜNYASI LİDERİ VE İLK ÜZERİNE BİR AYLIK REZERVASYON ATANMASI.
    İLGİLENEĞİNİZ varsa, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderin.
      
      https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  124. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  125. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  126. Illuminati’nin eşsiz bir ülkede ve dünyadaki olağanüstü düzeniyle ilgili olarak, bu, kaybolan hayallerinizi kurtarabileceğiniz Illuminati Brotherhood’a katılmak ve kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. . Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında, seçtikleri ve bulundukları yerdeki yatırımların yanı sıra, bu yaşamdaki ünlü olma şansını da karşılamak için toplamda 550.000 dolar ödüyoruz.

    AVANTAJLARI KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİ.
    1. 550.000 USD tutarında para ödülü.
    2. 150.000 USD değerinde yeni Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın ilk beşi ile günün ayı.
    Liderler ve dünyadaki en iyi beş ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen +2348026905065 aracılığıyla bir temsilci ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  127. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  128. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  129. ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEFLİĞİ, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. Yeni bir Şık Dream CAR, 250.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden bir aylık randevu alın. Bohemian Grove'a Her ay üye olarak banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminatiorder682@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  130. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  131. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  132. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  133. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  134. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  135. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  136. Buradaki merhaba arkadaşlar, zengin olma ve hayatta güçlü olma şansı, çoğu dremasınızı geri alıyor ve ailenizle birlikte mutlu bir hayat yaşıyorsanız bu, illuminati kardeşliğine katılmanız ve zengin e-posta için bir fırsat: Brotherhoodilluminati19 @ gmail .com

    YanıtlaSil
  137. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    YanıtlaSil
  138. Bugün illuminati'ye ait ol ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsapp çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati,

    YanıtlaSil
  139. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  140. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  141. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    YanıtlaSil
  142. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  143. BÜYÜK BROTHER HOOD BUGÜN KATILIN ve DAHA İYİ VE MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. RİCA EDERİM
    ZENGİNLER VE ÇERÇEVE BÜYÜK TEMPLE. Sen iş misin dostum?
    Politik, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü olmak ve olmak istiyorsun
    hayatında ünlü? Hayallerinizi, Büyüklerin bir üyesi olarak başarabilirsiniz.
    Hood Illuminati kardeşi. Bununla, tüm hayallerin ve kalbin arzuların olabilir.
    Tamamen yerine getirin, gerçekten de mükemmel Illuminati'ye üye olmak istiyorsanız
    kukuletalı kardeş, şimdi Lord Illuminati ile iletişime geç, Not: yeni üye
    koruyacak bir altın yüzük olan 12.000.000 ABD Doları
    ve düşman guild ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize.
    Lütfen kan paylaşmayız. Bu şansı kaybetme. tarih
    Yeni sevgili üyelerin işe alınması, çağrı ve zengin olma! Şimdi LORDMASHA
    ILLUMINATIONELOVE müşteri hizmetlerinde: Motto; Azaltmak için buradayız
    dünyadaki yoksulluk ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bekliyoruz
    Cevabınız, bizi WhatsApp Mobile’a ekleyebilir ve
    ay. bize bir e-posta gönder: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: 1 (662) -270-5399

    YanıtlaSil
  144. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  145. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  146. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil
  147. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  148. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  149. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  151. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  152. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil
  153. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  154. illuminati kilisesi çoklu milyarderlerden oluşuyor ve gücü, örgüsü, zenginliği var ve dünyada ünlüsü. Bugün çevrimiçi illuminati tarikatına katılın ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir yuva ile 300 milyon dolarlık anında toplam kazanın ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000.000 dolar kazanın ... İlgileniyorsanız, lütfen bu e-postaya aşağıdaki bilgileri doldurun altta (power666brotherhood@gmail.com ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR: 300.000.000 USD USD tutarında Nakit Ödül Kendi tercih ettiğiniz ülkede satın aldığınız bir Ay tatilinde satın aldığınız 120.000 USD USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABASI Hayalinizdeki turistik varış noktasına bir yıl Golf Üyeliği paketi Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi Toplam Yaşam tarzı değişikliği Bohemya Korusu'na giriş yapın Her ay üye olarak banka hesabınıza 70.000.000 USD tutarında aylık ödeme Bir ay rezervasyonu En iyi 5 Randevu Dünya Liderleri ve Dünyadaki En İyi 5 Ünlüler Bize biraz kendinizden bahsedin ... Kirli oyun yok, fedakarlık yok ve kötülük yok, bir barış kültü, büyük amaç Illuminati bize e-posta gönderin er666brotherhood@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  156. ILLUMİNATİ'NİN SİPARİSİNDEN HEDEFLERE DÜNYANIN SEVGİSİ, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, bilim insanı, dünya yıldızları ve dünyayı kontrol eden dünya liderlerinin şöhretlerini ve ideallerini elde ettikleri ILLUMINATI BROTHERHOOD'una katılmak için bu açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com
    Not: lütfen dininiz ve dünyanın neresinde olursanız olun üye olabileceğinizi unutmayın.

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI YENİ DÜNYA SİPARİŞ.

    YanıtlaSil
  157. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve servet kuşağı boyunca ünvanı haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini keşfeder. Dünya genelindeki Illuminati siparişi veren Avrupa genel merkez forumundaki (İtalya) forumuna katılmak istiyorsanız, bugün bize bir e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Ya da bize-app bize .. + 39-3512-433-107

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Hiçbir baphomet bildirimimizin çalışmasını etkileyemez. Üyeliğinizin işleme koyulması için gereken ücretler R666

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  158. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  159. BÜYÜK ILLUMİNATI'NIN HABERLERİNE AŞAĞIDAKİ BUGÜNE KATILIN ve DAHA İYİ BİR MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. ZENGİNLER, ÇERÇEVE VE GÜÇLERİN BÜYÜK SESİNE HOŞ GELDİNİZ. Bir iş, Erkek veya kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? zengin, güçlü ve yaşamda ünlü olmak istiyorum. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeş davlumbazın bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, tüm büyük İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız tüm rüyalarınız ve kalp arzunuz tam olarak yerine getirilebilir. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve sizi koruyacak olan 600.000 ABD Doları, Altın Yüzük almaya hak kazanır. düşmanları ve Amerika Birleşik Devleti'ne ücretsiz vize. Lütfen kan paylaşmayız. Bize Ulaşın: Hangout @: grandmaster683@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  161. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  162. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  163. Birleşik devlette aydınlanma büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  164. Birleşik Devlet ve tüm dünya için aydınlanma büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  165. Birleşik Devlet ve tüm dünya için aydınlanma büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  166. Aydınlanma merkezi Birleşik Devlet ve tüm dünya için büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat sizin kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, ve aynı zamanda nerede zenginlik ve ışık görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  167. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  168. Birleşik Devlet ve tüm dünya için aydınlanma büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  169. KARDEŞLİK. Sizi dünyada zengin ve ünlü yapacak ve dünyadaki en üst düzeydeki insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir Illuminati kardeşliği üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyasi, müzisyen, öğrenci Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 2 milyon dolar ve bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ücretsiz bir ev. Ayrıca maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları alıyorlar. 2026 ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR. 1. 500.000 USD USD Nakit Ödül 2. 300.000 USD USD Değerinde Yeni Şık Bir Rüya Otomobil 3. Kendi seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir Dream House 4. Hayalinizdeki turistik varış yerine bir aylık tatil (tamamen ücretli). 5.Bir yıl Golf Üyeliği paketi 6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında VIP muamelesi 7.Toplam bir Yaşam Biçimi değişikliği 8.Bhemian Grove'a erişim 9.Bir aylık olarak her ay banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın. , Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu Aldı. Bize daha fazla bilgi için büyük kardeşlik illuminati satanic el sembol whatsapp numarası (+14702884016) katılmakla ilgileniyorsanız

    YanıtlaSil
  170. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  171. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  172. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  173. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  174. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  175. Birleşik devletin ve tüm dünyanın büyük düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsat, ve ayrıca herhangi bir kan sacrifi olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yer. Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  176. Merhaba, Amerika Birleşik Devletleri'nden Natasha’yım, bu, nihayet tüm dünyadan aydınlanmış olanlara nasıl katılacağımın bir kanıtı.
      2 yıldan fazla bir süredir girmeye çalışıyorum, ancak dolandırıcılara paramı birkaç kez aldık. Katılmaya çalıştım
    Onları çok uzun süre aydınlatan, ama dolandırıcıların paramı almaya devam ettim burada büyük hafta online
      bu da çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı oldu ve banka hesabımdaki 10 milyon tutarı hemen aldı.
      Online başlangıç ​​ritüelimden sonra ve her ayın sonunda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Eğer sen
      Dünyayı aydınlatmak için bugün katılın, dolandırıcıları kabul etmek yerine bugün büyük usta ile iletişime geçin.
      Tüm paranızı katılmak için yardım etmek adına arayın, arayın ya da whatssap grandmaster'a katılın, whatssap ile
      +2349055856914 Anında başlamanız veya e-posta ile başvurmanız için doctorjames534@gmail.com ...

    YanıtlaSil
  177. BÜYÜK ILLUMİNATİ DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ! BÜYÜK TEMPLE ILLUMINATI DÜNYANININ ZENGİNİ VE ÇERÇEVESİNİ ALMAK İÇİN BRANDHERHOOD'LA KATILIN. Politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrencisi, futbolcusu muydun, ne iş yapıyorsan, yaşamında zengin, güçlü ve ünlü olmak istiyorsun. Illuminati sana bütün kalbini verecek ... Illuminati sana destek olacak rahat bir hayat sürmenizi sağlamak için hem maddi hem de maddi açıdan ... Daha fazla bilgi için Illuminati'ye katılmak isteyenlere, WhatsApp +2348054518396 (brotherhoodrichgroup@gmail.com) aracılığıyla Bay James ile bağlantı kurun.

    YanıtlaSil
  178. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsapp aramasını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  179. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  180. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  181. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... 19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  182. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  183. İLLUMİNATİ ARAMASI / WHATSAPP'A KATILMAK İSTİYORUM: +4368860326436
    E-POSTA: brotherhoodilluminati19@gmail.com

    IŞIĞI TAKİP ET ??????
    ILLUMINATI DÜNYA MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONUNA SORUMLU.
    Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri Ünlü, Süper Zengin ve aynı zamanda yasaların üstünde duruyorlar.

    Bunlar yeni üyelere verilen faydalar.

    * 550.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül
    * Seçtiğiniz Yeni Bir Araba
    * Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    * Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    * A V. I .Dünyadaki tüm Havalimanlarında P uygulaması.
    * Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    * Bohemya Korusu'na erişim
    * 100.000 ABD Doları tutarında aylık ödeme
    üye olarak her ay banka hesabı
    * Kardeşlikten Maksimum Koruma.

    İlgileniyorsanız, şimdi bize geri dönün

    ÇAĞRI / WHATSAPP: +4368860326436
    brotherhoodilluminati19@gmail.com

    YanıtlaSil
  184. BU DÜNYANIN RESMİ MESAJI ILLUMINATI NOT; KATILDIĞIMIZ İNSAN SINIRI YOKTUR

    Büyük İlluminati, whatsapp'taki tapınak ajanı ile ilişki kurabileceğiniz kayıt ücreti talep etmiyor; +1 {631} 209-7738 Siz bir erkek, kadın, siyasetçi, müzisyen, öğrenci, hayatında güçlü, ünlü biri olmak, bugün illuminati kardeşliği kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık maaş olarak ... Bu dünyada yaşamak için seçtiginiz her yer

    İlluminati'nin yeni üyeleri için faydalar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 USD değerinde yeni bir rüya araba
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurmadan önce 25 yaş ve üstü olmalısınız.
    E-postalar; doctorjames534@gmail.com
    Whatsapp: {+ 1 {631} 209-7738

    YanıtlaSil
  185. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarıyla birlikte yaşamlarını sağlamak için, bu yaşamda ünlü olmalarını sağlamak için, 650.000 USD tutarında para ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  186. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  187. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  188. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  189. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  190. BÜYÜK BÜYÜK MASTERDEN! BÜYÜK İLLÜMİNATİ'NİN ÜYE OLDUĞUNUZ HAKKINDA, SİZE HOŞ GELDİNİZ. Kârlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMİNATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASIZ BİR MÜHENDİS, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, YÜKSEK LİSANS / ÖĞRENCİ VEYA BÜYÜK BAKANLAR ALMAK İÇİN İŞ / ŞİRKETLERİNİ GENİŞLETMEYE ZORUNDA. Ayrıca, üye olmak için aylık illuminati üyeliği maaşıyla 1.000.000 $ kazanacağınızı bilmek de önemlidir. Bu GOLDEN “FIRSAT” ın bir parçası olun. Büyük İlluminati Organizasyonu sizi dünyadaki zengin ve ünlü yapar. çimlerin köklerinden dışarı çıkın ve sizi daha yüksek bir boyuta götürün, uzun olmaya istekli olsaydınız ve birlikte dünyayı İlluminati'nin büyük ve güçlü gücüyle, buradaki ebedi yaşam ve coşkuyla dünyadaki uzun ömür ve refahla yönetiriz. WhatsApp'ta Bize ulaşabilirsiniz (+1401 548 9122)

    YanıtlaSil
  191. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
    zengin ve ünlü
    dünya ve WHATSAPP / CALL'ı kontrol etme gücüne sahip: +34632588810. E-POSTA: Illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    yüksek yerdeki insanlar
    bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
    Nerede yaşamayı seçersen seç
    bu dünya ve ayrıca 10.000.000
    Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya evi satın aldı.
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Hayallerinizdeki turistik yer.
    5. golf üyelik paketi yılı
    6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
    8. Bohemian Grove'a erişim
    9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
    her ay banka hesabınızda
    bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız
    the illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 numaralı telefondan kısa mesaj gönderin

    YanıtlaSil
  192. İlLUMİnATİ KARDEŞLİğİnE KATILIN.
    ZENGIN OLMAK, ŞÖHRET, VE GÜÇ POSSES . Hemen BAŞLATILMASI İçİn illuminatiworldwideorder@gmail.com VEYA whatsapp BIZE +15184145254 DOĞRUDAN E-POSTA, Yenİ ÜYE KAYITI ŞİmDİ ONLINE !!!
    İlLUMİnATI'NA KATILAN Yenİ ÜYELERE VERİlEN FAYDALAR .
    1). 300.000,00 $ NAKIT ÖDÜL.
    2). Yenİ Bİr SLEEK DREAM ARABA DEĞERLİ $120,000.00.
    3). Bİr RÜYA EV KENDİ SEÇİm ÜLKESİnDE Satın Aldı.
    4). BIR AY TATIL (TAM OLARAK ÖDENEN) HAYALINIZDEKI TURISTIK HEDEFE.
    5). BIR YıL GOLF ÜYELIK PAKETI.
    6). DÜNYADAKI TÜM HAVAALANLARINDA V.I.P TEDAVİsİ.
    7). TOPLAM YAŞAM TARZI DEĞİşİkLİğİ.
    8). BOHEMLIK KORUSU'NA ERIŞIM.
    9). ÜYE OLARAK HER 2 AYDA Bİr BANKA HESABINA 1.000.000 TL ÖDEME YAPIMI.
    10). DÜNYANıN EN IYI 5 DÜNYA LIDERLERI VE EN IYI 5 ÜNLÜLER ILE BIR AY RANDEVU REZERVASYONU.
    EĞER ILGILENIYORSanız, Illuminatiworldwideorder@gmail.com E-POSTA GÖNDER

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  193. İlLUMİnATİ KARDEŞLİğİnE KATILIN.
    ZENGIN OLMAK, ŞÖHRET, VE GÜÇ POSSES . Hemen BAŞLATILMASI İçİn illuminatiworldwideorder@gmail.com VEYA whatsapp BIZE +15184145254 DOĞRUDAN E-POSTA, Yenİ ÜYE KAYITI ŞİmDİ ONLINE !!!
    İlLUMİnATI'NA KATILAN Yenİ ÜYELERE VERİlEN FAYDALAR .
    1). 300.000,00 $ NAKIT ÖDÜL.
    2). Yenİ Bİr SLEEK DREAM ARABA DEĞERLİ $120,000.00.
    3). Bİr RÜYA EV KENDİ SEÇİm ÜLKESİnDE Satın Aldı.
    4). BIR AY TATIL (TAM OLARAK ÖDENEN) HAYALINIZDEKI TURISTIK HEDEFE.
    5). BIR YıL GOLF ÜYELIK PAKETI.
    6). DÜNYADAKI TÜM HAVAALANLARINDA V.I.P TEDAVİsİ.
    7). TOPLAM YAŞAM TARZI DEĞİşİkLİğİ.
    8). BOHEMLIK KORUSU'NA ERIŞIM.
    9). ÜYE OLARAK HER 2 AYDA Bİr BANKA HESABINA 1.000.000 TL ÖDEME YAPIMI.
    10). DÜNYANıN EN IYI 5 DÜNYA LIDERLERI VE EN IYI 5 ÜNLÜLER ILE BIR AY RANDEVU REZERVASYONU.
    EĞER ILGILENIYORSanız, Illuminatiworldwideorder@gmail.com E-POSTA GÖNDER

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  194. MERHABA BROTHERS VE SISTER, NOEL VE YENİ YIL yaklaşıyor, BU SİZİN İÇİN ŞANS
    ILLUMINATI'YE KATILIN YENİ SİPARİŞ, ZENGİNLER, GÜÇLER VE SAĞLIK İÇİN BUGÜN, SİZİN BİR YILDIZLI GELEN, SINIFTA ÇALIŞAN VEYA BİRİNCİ SINIF İŞİNDEN SİZE YAZILAN VEYA KADIN, GEÇİCİ, SİYASIZ, ünlüdür ve tüm dünyada iyi tanımak, insan kanı olmadan, illuminati klübüne katılmanın tam zamanı. Ve size bir milyon dolarlık (800.000 dolar) bir yardım tutarı, size yeni bir üye olarak aylık 300.000 ABD Doları maaş ve Illuminati kulübümüze hoş geldiniz demek için kendi seçeceğiniz ücretsiz bir evi olan bir tebrik arabası verilecek. Tüm kalbinize ulaşmak istiyorsanız Whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +2348054518396
    İşletmenizin daha üst bir seviyeye büyümesini istiyorsanız, aşağıdaki gmail veya numaraya başvurun.

    EMAIL: brotherhoodrichgroup@gmail.com

    WhatsApp numarası: +2348054518396

    YanıtlaSil